Det gikk troll i ord!

God kveld godtfolk! Vi har fått mye respons på gårsdagens innlegg, utelukkende positive tilbakemeldinger. Vi takker ydmykt for dette og setter pris på at dere liker det vi skriver, deler og måtte mene. Og ikke minst fantastisk at så mange faktisk verdsetter bonden! Gikk du glipp av gårsdagens innlegg finner du det HER.

Kom til å tenke på en ting eg glemte litt å ta med i går, at bonden ikke har sykedager. Det stemmer at økonomisk er dette likt for alle som er selvstendig næringsdrivende, men reint praktisk er det ikke så enkelt for bonden. Dyra må faktisk ha stell uansett hvor høy feber bonden har. Avlingene må høstes samme hvor mye bonden kaster opp.

Dette lærte eg tidlig hjemme da foreldrene mine dreiv gård, så eg har en egen regel om dette. Så lenge eg klarer å stå opp på egenhånd, og kjøre bil, så klarer eg å reise på jobb. Vet det ikke er lurt å presse meg selv med tanke på crohns og hjertearytmi, men det er alltid mulig å gjøre et forsøk. Og med denne HER pleier de verste dagene gå litt bedre.

I fosterstilling med Tassen (og reven hans) blir det meste bedre!

I natt sov eg dårlig, våkna helt utslitt med mageknip, men sto opp og reiste på jobb likevel. Nå er eg heldig og har god kommunikasjon med leder, så eg sa fra tidlig at formen var dårlig, men at eg ville prøve og se hvordan det gikk. Det var helt greit.

Eg måtte ta mange pauser, for hver gang eg løfta noe verkte det i mellomgulvet. I dag gikk det troll i ord! Det ble etterhvert så ille at eg sleit med å stå oppreist, i tillegg til hodepine, så ironisk nok måtte eg kapitulere og reise hjem etter bare halve dagen. Siden har eg lagt i fosterstilling på sofaen.

Sånn sett er eg heldig som «bare» jobber på et lager, men ligger nå her i fosterstilling og titter ut på traktor og tresker på jorde, og satser på å være bedre i morgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top