Bra tilbud på hasj!

Må ærlig si meg litt sjokkert nå. I dagens samfunn er det blitt like vanlig som uvanlig at ungdom ruser seg. De påstår at det ikke er farlig, og synes det er bedre med ei stripe snø enn en sekser med pils. Ungdom (og en del voksne for den saks skyld) tar alt for lett på dette. «Alle gjør det jo, så da kan det ikke være så farlig».

Dette gjelder også BARN helt ned i 10-12 års alderen! Man kan av og til lese i media at barn i barneskolealder dealer diverse stoff! Hva faen er det som skjer i landet vårt? Det er ikke greit at barn ruser seg.

Hvorfor det har blitt sånn? Jo det ser vi i diverse kommentarfelt hvor utrolig mange mener det er bedre med narko enn å ta seg ei øl. Voksne mennesker mener narko burde bli lovlig og at dette bare er bra greier.

Nå er det også sånn at dagens «forbilder» gjerne fra realityserier, visse tidligere idrettsidoler, samt mange influencere også bruker kokain på fest, og noen er i tillegg åpne om dette. Eg vil tørre å påstå at dette er mye farligere enn «forbilder» som fronter kroppspress.

Noen av bildene eg fikk på snap i går!

Og dette med tilgangen, det finnes over alt. Eg får til og med snap fra anonyme kontoer ukentlig, hvor eg får «gode tilbud» på både det ene og det andre. Det sitter folk rundt om og pusher dette på alle tenkelige og utenkelige måter, og seinest i går fikk eg mange snap fra en konto. Screenshots er selvsagt tatt, og kontoen er både rapportert og blokkert her.

Om så noen narkotiske stoffer ikke er farligere enn alkohol; trenger vi virkelig flere rusmidler? Og så lenge de ikke er lovlig i Norge, hvorfor i svarte driver kjente «forbilder» å normaliserer dette? Nå må folk våkne opp og ta avstand, for dette er på vei i helt feil retning!

 

Må gjerne si din mening, og/eller dele innlegget. 

5 thoughts on “Bra tilbud på hasj!

  1. Er helt enig med deg dessverre bruker de både kokain og andre dritt på fester nå ble jeg fortalt🤮🤮forbanna dritt var ikke sånn når jeg vokste opp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top