De har endelig kommet!

Har vel nevnt noen ganger at brillene mine knakk i sommer, ikke bare en, men to ganger. Første gang knakk bare ene sida, så vi limte den bare. Men så på andre ferien vår presterte eg å sette meg på de, så de knakk på begge sidene. Rart eg ikke stakk de langt inn i låret, for eg hadde bare på en sånn HER da! Nødløsningen ble da gaffateip, det fikser faktisk alt utenom iq, og da vi kom hjem limte vi de igjen.

Ikke greit uten synet!

Joda, de funker for såvidt enda, de henger sammen. Saken er at det går ikke å legge de sammen nå, og det er lim på både innfatning og glass. Nå er det jo sånn at vi kjøper ikke nytt før det virkelig trengs, men når eg skal være så klønete som eg er, da trengs det virkelig reservebriller. Det ble til at eg kjøpte nye så eg kan ha de gode gamle limte brillene i reserve.

Var hos Brilleland sist uke og tok synstest. Ikke store forandringen, bare fått noen sånne floaters som svever rundt i synet mitt. Ikke farlig heldigvis. Det var ikke lett å velge ut ny innfatning, for sånn som brillemoten er nå ser eg jo ut som ei gammel kjerring uansett hva eg setter på nesa. Men med god hjelp fant eg noen eg likte, og i dag var disse klare for henting. Selv likte eg de, hva synes du?

Kanskje ikke veldig ulik de gamle, men eg er uansett fornøyd!

 

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

11 thoughts on “De har endelig kommet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top