Bruksanvisning på Doc!!

Mange mannfolk mener det trengs bruksanvisning på kvinnfolk, men da kan eg meddele at eg selv kunne trengt en bruksanvisning på Doc. Uansett hva eg sier tar eg visst feil her, men når Doc da gjerne oppdager nøyaktig det samme rett etterpå er det som om eg aldri har poengtert det. Nå har eg jo etter godt over seks år, begynt å lære «å bruke» Doc, så nå kan eg til og med ha det litt artig på hans vegne.

Var 0 grader da eg kjørte hjem i dag, og det regna jevnt. Nevnte det for Doc, og sa at nå er det kaldt nok til å kunne fryse på i natt. «Nei det gjør nok ikke det» svarte han, for det er jo tross alt meldt regn både i natt og i morgen. Han hadde ikke mye tro på det, og avfeide det fullstendig, men eg har uansett funnet frem denne HER i tilfelle.

Skeptikeren måtte dobbeltsjekke gradestokken

En kort stund seinere var han på kjøkkenet for å hente seg druer, plutselug utbrøt han «nå ER det faktisk 0 grader her, det kan fryse på!» Mens eg flirte lett for meg selv kunne eg med god samvittighet svare at det var det eg nettopp sa, og så ble han like stille igjen mens han knaska på druene sine.

Nå skulle han ut etter ved, og på vei gjennom kjøkkenet titta han tydeligvis på gradestokken i vinduet igjen. «Shit, nå er det -0,5 grader, det fryser nok på i natt!». Her gjorde eg det fryktelig enkelt og ga han bare et kort «Mhm» tilbake, mens eg venter i spenning på ny oppdatering neste gang han leer på seg.

Eg snoker i kjøleskapet bare for å holde øye med gradestokken selv, man kan kjenne spenningen vibrere i lufta!

Nå er det nesten som eg håper det ikke fryser på, bare for at han da tar feil, hehe! Hvordan står det til hos deg da? Hvem skulle du helst hatt bruksanvisning på?

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top