Smil bredt, drit i fett!

Vet ikke om dere husker et bilde eg la ut på Instagram i vår, hvor eg satt og solte meg i bh og shorts. Der var alt synlig, og da snakker eg ikke om vitale kroppsdeler, men om de små detaljene som kan plage vettet av mange. På bilde viste eg nemlig stolt både valker, cellulitter og grevinneheng. De fleste prøver så langt det lar seg gjøre å skjule sånne detaljer på seg selv, mens eg mener oppriktig at dette fortjener like mye sol og sommer som slanke glatte kropper.

Innlegget fra 28.mai i år.

Under bilde spurte eg folk hva det første de la merke til var. På dette fikk eg inn over 40 kommentarer, men ikke én eneste av de tidligere nevnte detaljene ble nevnt. Ingen la merke til verken cellulitter, valker eller grevinneheng.

Det hele var et eksperiment, eg skulle bevise både for meg selv og for andre at det bare er vi selv som ser våre egne så kalla skavanker, hvilket eg føler eg klarte med stil. Det er dermed et faktum at om du har skavanker er det bare du selv som ser det, og du kan trygt være stolt av deg selv uansett hvordan du ser ut.

Med denne vinkelen og high waist tights har eg like stor ræv som influencere som har vært i Tyrkia…

Det eneste du kan ha i bakhode, som faktisk kan hjelpe på utseende mer enn både operasjoner eller redigerte bilder, det er et genuint ekte smil. Utstråling er nemlig det viktigste for førsteinntrykket når du møter nye mennesker, og så er det mye enklere og kjappere å gjøre noe med enn de tingene som ingen likevel legger merke til. Og det beste? Du kan risikere å bli mer lykkelig når du gir blanke i kompleksene og smiler mer!

…men sannheten er at ræva bare er riktig proporsjonert i forhold til resten.

Tightsen eg har på bildene er ikke lenger tilgjengelig, men om du har lyst på en med samme passform som skjuler det meste kan eg absolutt anbefale denne HER.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

6 thoughts on “Smil bredt, drit i fett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top