Mat

Når vi begge er ubesluttsom!

Eg var gira på noe god slafsemat i dag, men klarte ikke bestemme meg for hva. Sendte derfor en mld til min mer besluttsomme halvdel og ga han løyve til å velge hvilken som helst take away fra Kløfta eller Jessheim, så skulle eg bestille og hente. Det ble stille en stund, men så tikka det inn en mld. Han visste plutselig ikke hva han ville ha han heller, er ikke det typisk?

Nei da var det bare å jobbe videre da, i håp om at en av oss hadde en idé innen eg stempla ut fra jobb. Det er jo liksom eneste gleden her nå, at vi kan meske oss i mat fra det store Internett, og så sitte her og leke restaurant hjemme i egen stue. Dette skulle bli så koselig.

Plutselig ringer Doc i det eg holder på å ta på meg jakken. Han hadde omsider bestemt seg, og nå var eg spent. Dagens middag skulle bli biff, men ikke take away. Hæ? Vi hadde faktisk entrecôte i fryseren, og Doc ville tilberede den selv, da sammen med maisstuing og potetbåter.

Fornøyde karer som hviler middag på sofaen.

Da han skulle begynne å steike kjøttet kom han på at han hadde glemt potetene. Siden det tar mye lenger tid måtte de bare pent utgå, men Doc er ikke rådløs, nei han gjorde en helomvending og ba meg sette resten av baconkaka i mikroen. Og vet du hva? Dette ble bedre enn hva en hvilken som helst restaurant på Øvre Romerike kan klare å oppdrive, og koselig ble det så absolutt!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Når vi begge er ubesluttsom!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top