Mat

Prøvde en TikTok trend!

Som vanlig var det Tassen som vekka meg i morges, og da vi sto opp satt han og grynta om frokost. Det ble noen feite og gode arme riddere, og selvsagt fikk Tassen smake en liten bit. Ja, han er bortskjemt, hva så? Vi lot maten sige på sofaen ei lita stund, og etterpå dro Doc til legen. Da benytta eg meg av sjansen til trening, det vil si, eg har fått et program av legen for å trene opp pusten etter long covid. Minner om trim for eldre, så magemusklene fikk da kjørt seg.

Stå opp! Stå opp! Stå opp! Mat snart?

Til middag i dag ville eg prøve en ny trend, det vil si, en rett som halve TikTok roser opp i skyene. Eg lovde på snap å dele oppskrift om den ble vellykka, så siden eg ikke brant ned huset legger eg ut oppskrifta her. Bare for å ha det sagt, man må like tomater og ost, for det er en del av smaken.

Like spent på om kjøkkenet skulle ta fyr, som på om dette kunne bli vellykka.

1 pk baconterninger

2-3 porsjoner spagetti

200 g fetaost i blokk

2-4 fedd hvitløk, ta mer om du liker mer

250 g små søte tomater

Ca 1 dl olivenolje

Salt, pepper, oregano, chili etter smak og behag

Sånn ca skal det se ut før ovnen.

Hadde litt olje i bunn av en ildfast form og la osten midt i, tomatene og hvitløken rundt, mer olje og krydderet over, og rørte litt rundt. Satte det i ovnen på 200 grader i 30 min. Mens eg venta kokte eg spagetti og stekte bacon.

Ser jo nesten proft ut dette vel.

Etter 30 min var både osten og tomatene så myke at eg kunne smashe det med en gaffel. Rørte sausen godt først og vendte spagettien lett inn i sausen. Da var det bare å ause på tallerkenen, og toppe med sprøstekt bacon. Og tro det eller ei, men dette var like godt som det var enkelt! Tolk det som du vil… Vi ble i alle fall stapp mette!

 

@docogdask

One thought on “Prøvde en TikTok trend!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top