Mat

Pølsefest på julaften!

Reklame | Every1

Da er det plutselig fredagen igjen, og vi er inne i siste måneden før selveste julemåneden. Nå er det vel greit å se julepynt i butikkene? Her har vi drukket mye julebrus alt, og vi spiste pepperkaker så fort de var i butikken. Nå har vi begynt å planlegge litt julegaver, for det er ikke alltid så lett å finne noe til de som «har alt» fra før. Vi lever i et samfunn med bruk og kast, hva med å heller gi noe en kan kose seg med? Derfor har vi et genialt tips som kan by på både kos og stemning, samt støtter en veldig fin sak, nemlig vår hjertesak Superselma.

Som dere sikkert har fått med dere jobber de for å gi lysglimt til kreftrammede barn under behandling. Det kan være alt fra gaver til en tur i dyreparken for hele familien, alt etter hvor barnet står i behandlingen, og hva immunforsvaret tåler. Men dette er noe som ikke er gratis, så det hjelper veldig at frivillige bidrar økonomisk. Nå har Every1, som selger spekemat med tilbehør og utstyr, fått til et samarbeid med Superselma. Every1 har satt opp fem gavepakker, og uansett hvilken pakke du kjøper går 100kr av prisen videre til Superselma. Denne kampanjen varer bare i tre uker, så det gjelder å være rask.

Det kan fort bli romantisk med spekemat
Snadder!
Forsiktig med kniven nå!
Nam!

Vi har selv fått smake på produktene, og er oppriktig imponert, og det ble til og med litt romlemantisk. Spekepølse er jo aldri feil, det passer til alle anledninger, om det er snacks på fest eller tilbehør til ost og kjeks, eller kanskje rett på brødskiva. Og så har de en serie med geléer som kan brukes til både middag og dessert. Hørt om Akevittgelé? Det må faktisk prøves. Og julegeléen passer til både julemiddagen og på riskrem.

Litt av utvalget

De fleste liker spekemat, og eg vil tro disse geléene også faller i smak. Ergo det er virkelig den perfekte julegave. Hvem vil ikke ha noe godt å spise samt støtte kreftrammede barn? <3

Her er de fem gavepakkene du kan kjøpe, bare å klikke på bilde under, så kommer du direkte til nettbutikk. Som sagt, tilbudene varer bare i tre uker, så det gjelder å være rask!

 

Every1 sit utvalg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top