Halloweenknep fra uventa hold!

God kveld i stua! I dag er dagen mange barn har venta på og mange voksne har grua seg til. Dagen som mange syter og klager på, fordi den er en importert tradisjon. Vel, julefeiring er importert fra Israel. Bilen din er importert, klærne dine er høyst sannsynlig importert, ølet du drikker er importert, og om du ikke støtter norske bønder er jaggu maten din også importert. Så hva klager du egentlig på? Dette er ene og alene litt enkel moro, og det er helt opp til deg selv hvor mye du legger ut på det. Det trenger ikke være mer enn litt dasspapir til ca 2 kr og en gammel øyenskygge, så er du klar.

Dette ble min Halloween i år


Eg hadde store planer om å sminke meg litt kult i dag, det kunne blitt moro både til insta, og til å skremme unger som banker på. Men etter å ha tenkt meg litt om gadd eg ikke gjøre noe stort utav det. Det er aldri noen unger som går «knask eller knep» på Lundsletta, de gidder ikke fordi det er langt mellom husene og de må gå mye. Dessuten har kroppen min hata meg i hele dag, med mageknip fra en annen dimensjon og vonde ledd. Det må jo bare være et Halloweenknep fra kroppen, for eg har vært ganske bra inntil i dag.

Grei nok avslutning på kvelden


Med nok en dotur bestemte eg meg for å gjøre det enkelt, overdrevet sota øyner og litt dasspapir gjorde susen. Samtidig fikk eg gitt litt uttrykk for hva medisinene gjør med meg, føler de bryter meg litt ned nå. Kan ikke huske å ha vært så slapp og sliten noen gang før, alt er et ork. Det går også ut over humøret, eg er mer lei og gretten, og det skremmer meg. Eg pleier jo ikke være sånn? Vel vel, med dette «kostyme» ble i alle fall bikkja litt redd, så da kan eg ligge meg på sofaen med mye knask til overs. Doc? Han rista bare på hode og flirte av dasspapiret. Forståelig.

Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top