Karantene dag 4; Q&A karantenespesial

Hva går dagene deres ut på i disse coronatider?

De første dagene har eg stort sett holdt sofaen, men nå som formen kommer seg kan eg gjøre litt mer. Ut og gå eller jogge, har en pilatesball og et strikk som kan brukes til mange øvelser. Vi har også god tid til husarbeid og å lære Tassen noen morsomme triks. Ellers pranker vi hverandre ganske mye da, alt fra å lure til å skremme hverandre (ligger flere videoer på fb og insta). Leieboeren benytter sjansen til å bake boller.

Hadde dere en bra treningsøkt i går?

Ja det vil eg absolutt påstå, pulsen min passerte 160 før vi hadde jogga halvveis. Er til og med støl etter mageøvelsene! Og litt fornøyd med å endelig finne spraglete tights med høyt liv! Med rabattkoden HELBLO10 hos JustStrong får du 10% på alt av treningstøy!

Tights fra JustStrong, rabattkoden HELBLO10 gir 10% på alt på deres nettside!

Bruker du string? Kan vi se deg i string?

Tenker du på sånn string bokhylle? Nei det bruker eg ikke, tror ikke den holder meg lenge nok til å få tatt bilde heller.

Har leieboeren en egen spinof-snap?

Leieboeren svarer: «Ka faen e ein spinof?»

Hvordan er det å jobbe på Ahlsell?

Eg trives veldig godt der. Grei takhøyde, gode kolleger, og sjefer som faktisk ser de ansatte. Det er jo en fysisk jobb, så eg liker å si eg får betalt for å trene. Da er det ekstra kjedelig å være i karantene.

Silikon?

Njaaa ikke så mye på Tabberten som vi hadde på Knausen da. Tabberten er tett og fin. Eller var det noe sånt HER du tenkte på?

Synes det er vanskelig i disse tider, har selv hund som må ut. Velger å gå steder der er få folk, hva gjør dere?

Nå bor vi så langt ut på bygda at det er sjelden vi møter folk på veien her, så vi lufter Tassen som vanlig. De må jo på do de også, men bare hold deg noen meter unna folk, så går det nok bra. Hilste på naboer på veien i sta, men de var mange meter unna.

Tassen driter i hele viruset.

Hvem av dere fiser mest?

Hm, tøff nøtt… Vet ikke helt. Må være Tassen.

Flasher du noen gang boobsa, enten i virkeligheten eller på TV serien?

Eg ser ikke helt poenget i å blotte meg.

Har dere lyst på barn?

Doc har ei voksen datter, og det er eg veldig glad for siden eg ikke har lyst på egne barn.

Har du fått påvist corona via test?

Nei, nå er det bare de som er veldig syke, helsepersonell, og tydeligvis politikere som blir prioritert siden det minker på disse testene.

Hvordan går det med deg ifht at du får jevnlig cellegift?

Den cellegiften eg fikk skal man bare gå på ett år, og eg var ferdig i november. Har hatt over fire måneder uten den nå, så immunforsvaret har fått litt tid på å bygge seg opp igjen. Men de som står på Metex nå bør kanskje være litt ekstra forsiktige.

Hva er din favorittmusikk disse dager?

Samme som alltid, det går stort sett i country. Nå som mange artister har mista spillejobbene sine anbefaler eg å høre på lokale norske artister på f.eks Spotify. Mine hotteste tips nå er Hilljacks, Steff Nevers, Byting, Sissel Lunde Sundby, Ove Støylen, Big-B, Bjørn Wikøren, og G.Thomas.

Hvorfor er ikke dere med i Wunderland?

Mest trolig fordi vi ikke er raggere, men det hadde vært moro å gjeste serien med Hugsten og Jon Arild da!

Vi har jo vært med godgutta på raggen før.

Hvordan er crohns i forhold til Covid19?

Det er faktisk null sammenheng mellom de to sykdommene. Prata med gastrolegen i går, og eneste som kan sette fart på magen er om man stresser eller bekymrer seg ekstra disse dager.

Hvem ville dere gitt ukas kaktus?

Idioten som spiste flaggermus…

Har en rar følelse om at leieboeren kan synge så bra?

Ja, du har en rar følelse.

 

Snap / Insta

2 thoughts on “Karantene dag 4; Q&A karantenespesial

  1. Hehe, huff dere får mange meget personlige / merkelig / intime spørsmål 😳 Ville bare si hei egentlig! Syns det er gøy å følge med på hverdagen deres. Jeg ser på dere som skikkelig gode mennesker, som jeg ser opp til!🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top