Husvask inspirert av Karate Kid!

Fortsatt overlykkelig over å ha fått tak i billetter til Garth, men roen har fått senka seg litt nå da. Det er fredag, og normalt sett hadde eg vurdert et glass vin på denne tida, men kan ikke det nå. Det er siste kvelden til leieboeren, og den bruker hun på å feire endt utdanning sammen med hele kullet i stedet for her med oss. Kan du tenke deg??

Som den gode husverten og søstra eg er tilbydde eg meg å hente henne i kveld, så vinen utgår foreløpig. Kommer naturligvis litt an på hvor seint det blir, men eg har løpende kontakt med leieboeren uten å stresse henne. Hun skal få nyte dette nå!

Meg og Karate Kid vettu!!

Sånn ellers kan det nevnes at denne strekken i leggen slettes ikke har blitt noe bedre, og det hjalp nok heller lite at eg trakka over på luftetur med Tassen i går. Tassen ga forøvrig en blank faen der han sto og dro i båndet, med snuten i været speida han nonsjalant etter løpetid som om ingenting hadde hendt. Det var ikke verdens undergang, er vant til at Tassen er en pubertal trassunge.

Eg har i midlertidig funnet en metode for å fungere litt her hjemme, inspirert av Karate Kid. Når eg slapper helt av i høyrebeinet kjenner eg ikke noe. Dermed har eg stått på ett bein og tørka støv og vaska vinduer i dag, det vil si, vinduene i TV-stua og på kjøkkenet ble vaska sittende fordi eg ble sliten i hofta. Alt går på sett og vis, bare man er innstilt på det, og da kan man ta helg med god samvittighet. God helg da!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top