Karantene dag 3; kommentarfelt

Skulle til å sis nå har hosten gitt seg her, så kom det jaggu ei kule så tårer og snørr spruta. Men feberen er i alle fall borte da! Formen har alt begynt å bli bedre, bare kløen i halsen igjen. Dette går bare bedre og bedre!

Leieboeren mente det nå var på tide å bryte av denne deiginga i sofaen, og fikk lurt meg med på litt mosjon. Vi kledde oss godt og stakk ut på en liten joggetur. Er så lite folk rundt her, så det er ingen fare om eg er ute i 20 min. Turen var litt på asfalt og litt i skau, og eg må bite i det sure eplet og innrømme at leieboeren har mye bedre kondis enn meg. Kan også ha noe med en viss luftveisinfeksjon å gjøre. Etterpå fikk vi trent litt mage og rygg på kjøkkengulvet. Har en gammel pilatesball som vi tok planken på, og et strikk vi kunne «ro» med. Godt å bevege seg litt igjen. (Dagens mest mislykka bilder ligger på insta)

Følte meg et øyeblikk spårty! Jakken og buffen er kjøpt hos Superselma.

Ellers har eg en aldri så liten sak på hjertet. Nå vet eg at det er i beste mening, men når eg har fått minst 100 totalt forskjellige «tips» i diverse kommentarfelt og innboks, om hva eg MÅ gjøre og IKKE gjøre i karantene, hjelper ikke det. Det er hele tida noen med piggene ute, som skal fortelle at alt en gjør er feil. Man får virkelig ikke følelsen av at de mener det godt da, det blir mer et irritasjonsmoment.

Eg har oppfølging med både fastlege og gastrolege (pga crohns), samt at eg holder meg oppdatert på fhi.no og helsenorge.no hvor eg kontinuerlig finner riktig oppdatert informasjon. Tenker at vi alle har et ansvar i å passe på oss selv nå, og ikke henge oss opp i hva alle andre «gjør feil». Og husk; det er forskjell på karantene og isolasjon.

6 thoughts on “Karantene dag 3; kommentarfelt

  1. Tenk om folk kunne passa like godt på seg selv og sine, som de gjør med alle dem rundt seg.

    Hørte idag fra en meget god kilde om mødre som har ungene med i matbutikken, på med plasthansker, vel og bra det, bortsett fra at krapyla sleika på hanskene og etterpå tok på varene. Mye vits å beskytte seg da. Moralen er jo, så sant det er mulig, la unga være hjemme når du handler.

    Fortsatt god bedring. Take care 😊

  2. Du gjør hva som du mener er best for deg. Og du har oppfølging fra helsevesenet. Finnes for mange bedrevitere der ute. Deler en tanke til deg. Selv er jeg kronisk syk og ufør, og har ungdom i hus som også er kronisk syk. Dette vi er i nå er en prøvelse for alle. Selv er jeg mor, husmor, hushjelp, lærer, ( til ungdommen i hus) og selv slet jeg på skolen. Utvendig ser jeg sterk ut, men det er bare ei maske. Vi er en storfamilie på ti stykker. Oppi dette er gubben i jobb. Og jeg hyller ALLE som gjør det Di kan i disse dager, foreldre som lærere, ungdom og barn som må jobbe anderledes, renholdere, helsevesenet, politi, brann osv. Apotektenikkere, varelevering. Mine tanker, du kan bruke noe av dette i et innlegg hvis du ønsker. Jeg vet at du skjønner hvordan hverdagen er. Stooor klæm fra Lena Kristin Fagervik Jenssen fra korgen i Nordland 💖💖💖 hils gubben

  3. De som skal passe på alt og alle er vel de som bryter det meste selv..
    Ta vare på deg selv og forsett som du gjør, kan ikke slutte å leve helt.

  4. Er så drittlei disse bedreviterne som på død og liv MÅ bry seg i alt alle andre gjør!! La oss derfor heller konsentrere oss om oss selv, og la alle andre konsentrere seg om SEG sjæl 😉😜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top