Sulten stril koker under tvil!

Endelig helg? Joa, fint det, men når man har gått hjemme i halvsvime ei uke, da merker man ikke store forskjellen gitt. Det skal nevnes at det har gått oppover hele veien, og i morges følte eg meg enda bedre. Doc var ute et ærend, så eg fikk på meg fillene og rusla ut med Tassen. Han gjorde sitt og var glad og fornøyd. Etterpå tok eg en runde med DENNE. Sulten min begynte derimot å skape litt friksjon i humøret, hørt om ordet hangry? Hungry + angry, så sulten at man blir sint.

Det å få fyr i ovnen kan tidvis være et herk, virker nesten som det går på flaks her. Doc hadde fyrt i morges før han dro, men der hadde nok siste gnist svunnet hen lenge før undertegnede fikk øyner. Eg kan teknikken, ingen grunn til å prøve å belære meg, men noen ganger vil det bare ikke blusse opp. Åtte briketter, et sinneutbrudd og 30 min seinere åpenbarte det seg et inferno bak flammeglasset, og eg kunne letta lukke ovnsdøra helt.

Kødder ikke med utsulta stril!

Det skjedde ikke stort før Doc kom tilbake, men da skravla vi som et gammelt ektepar ei stund før det nærma seg middagstid. Doc var rask og tok Tassen med ut, så eg endte over grytene. Nå var det på tide å teste ordentlig mat her, eg MÅTTE ha næring før eg klikka fullstendig. Og er det én ting eg har tatt med fra Vestlandet er det at ingenting gir næring som fisk og grønnsaker. Her på Kløfta er det ikke så mye å få på kroken, men fiskeburger med 80% fisk, sammen med ovnsbakte grønnsaker fikk duge.

Var passe nervøs da eg satte gaffelen i fiskeburgeren, men lot det briste eller bære, og dytta nedpå både fisk og grønt. Til min store begeistring var det ikke lenger så vondt å svelge, men du så fort eg ble mett nå! Det er jo klart, har jo ikke spist ordentlig siden søndags morgen. Energien kom i takt med mageknipen, ordentlig mat var nok uvant for magen, men det går helt fint. Eg virker og humøret er tilbake!

Og til sist vil eg bare si; ikke vær forbanna på Ahus for at én lege glemte eller unnlot å skrive om sårt spiserør i rapporten. Eg er veldig fornøyd med alt de har gjort for meg ellers, og feil kan skje. Eg har jo overlevd, og kom til og med fra det to kg lettere! Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe!

 

Snap/Insta

4 thoughts on “Sulten stril koker under tvil!

  1. Jeg er sjelden sulten… Dytter innpå noe stadig vekk… Så derfor vil jeg vel si at jeg nesten alltid er sinna når jeg er sulten 😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top