Noen ærlige gode tips!

Bare sånn kort innpå, om du liker å lese blogg fra helt vanlige mennesker, som gjerne gir en god følelse, da vil eg bare tipse om noen eg selv titter innom av og til. Det viktigste for vår egen blogg er jo hovedsakelig at folk skal føle seg bra etter lesning, man skal ikke få komplekser, eller føle man ikke er god nok. Da er disse bloggerne på en måte i samme sjanger.

Tommel opp for denne gjengen!

Karisreiseblogg reiser en del, det ligger jo i navnet. Her får vi følge henne og mannen på spennende og koselige turer, og blar man litt tilbake kan man lese om da de gikk 80 mil (!) i fjellene i Spania. Fantastisk å følge de rett og slett. Et sporty og inspirerende par!

Tomsmatprat deler rett og slett oppskrifter, helt vanlige, gode, enkle oppskrifter til en overkommelig pris. Han viser hvor enkelt man kan lage billige gode middager, hvilket er gull verdt nå som alt unntatt lønna stiger. Og så kommer det gjerne andre tips innimellom også.

Frodit gir en goodfeel av hverdag, samtidig som hun kommer med reflekterte innlegg som gir gode grunner til å tenke litt. Hun har fine og gode innlegg som er verdt en titt.

Pensjonistgunna er kanskje litt som oss, deler fra hverdagen med litt uflaks for tida. Og så har hun en herlig hund som vi får se av og til. Stort sett koselige innlegg hvor man sitter igjen med en god følelse og et smil etter lesning.

Froden er en engasjert mann, eller rettere sagt Sheriff. Han driver Bergens eneste ordentlige saloon, hvor man kan nyte god country musikk både live og på spilleren. Han er også engasjert i både Brann og lokalpolitikken, så vi «utbrytere» kan fortsatt følge med litt.

 

Snap/Insta

5 thoughts on “Noen ærlige gode tips!

  1. Jeg har nok også det som mål, og kose meg med skriving og bloggen. Det var sånn bloggen min startet. Jeg synes det var deilig med et sted og kunne dyrke de gode sidene av livet da mamma fikk kreft. Bloggen har jo også blitt min kreative plattform, et sted å legge ut dikt, noveller og rare betraktninger. Men i hovedsak et sted hvor jeg koser meg. Takk for omtale og link 😘

  2. Tusen takk, Helene- du et jo så flink med din egen blogg!
    Her på Gran Canaria er det så mange venner at det blir ikke tid til blogg hver dag men det kommer oppsummeringer.
    Nye reiser og opplevelser er planlagt i 2023 så bloggen lever videre
    Har en fast gjeng med følgere som sier de har glede av å lese den
    Klem fra Kari

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top