Mat

Sto opp på feil fot

Føler eg våkna alt for tidlig i morges enda klokka var langt ut på formiddagen. Ikke uthvilt kan også bety gretten, og i følge Doc er gretten vestlending noe av det skumleste som finnes, så eg måtte derfor prøve å beherske meg for å ikke skremme han på dør. Det gikk jo sånn tåelig greit, for han diska opp med egg og bacon tross humøret mitt. Nå var han nok litt passe misfornøyd selv i morges pga ei mislykka steikepanne.

Kan den funke som mini bålpanne? Eller kanskje ny klokke på veggen?

Kort forklart så fikk eg gavekort på «My gift» fra jobben, og mellom alle de merkelige pyntegjenstandene og høyttalerne der var denne steikepanna det eneste som kanskje kunne komme til nytte her. Den kom før helga, og enda vi fulgte alle punkt nøye i bruksanvisningen, ja du må skjønne det var bruksanvisning på hvordan «brenne inn» dette spetakkelet, så ble den så runda i bunn at den knapt er brukandes.

Mat ble det på sett og vis, og det smakte bra, skal godt gjøres å kødde til egg og bacon da. Etterpå tok han steikepanna med ut i skrustikka for å prøve å rette den ut, mens eg gikk i dusjen. Eg ble rein, men steikepanna ble ikke noe rettere, så den får bare være. Vi gidder ikke ofre den en tanke mer, har vel fem-seks andre å bruke. Til middag i dag varma vi bare opp kalkungryta fra i går, da trengte vi ikke steikepanne likevel.

Ellers har det ikke skjedd stort her på prærien. Noen turer med Tassen har det jo blitt, men litt for kaldt til de lange trimturene eg hadde håpa på. Så har eg strikka ca to cm til på en sokk da, går treigt her, er vel ukonsentrert fordi eg «sto opp på feil fot» i morges. Men men, nå er vi straks klar for ny uke her, da legger vi all frustrasjon bak oss så vi får plass til ny, om det skulle være behov da.

 

Snap/Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top