Typisk lillejulaften!

Nå har vi montert irish og vi har vaska bad, og Doc har bært inn masse ved og eti sjokolad! Nå sett vi øss og snuse mens julestjerna skin, du ser a over taket der på Doc og Dasks saloon!

Alltid en kopp med noe varmt lillejulaften!

Ja da var siste arbeidsdag før jul overstått, og vi på transitt avd har prøvd å spre litt juleglede. Tror faktisk til og med noen synes det var artig. Skal også jobbe to dager i romjula, så det blir ikke lange ferien nå, men etter to rolige dager i romjula er det noen fridager igjen før nyttår. Og hadde det ikke vært for en liten diskusjon på jobben, hadde nok eg møtt opp på feile dager i romjula, og kommet til stengt lager!

Da skulle alt være skrubba og skurt her!

Nå har roen senka seg her på Lundsletta, og juletreet står fortsatt tross godteri som pynt. Vi har fått unna det meste som må gjøres, tror faktisk det bare gjenstår å dekke bord og lage mat, men det blir kosejobb i morgen. James’n har drukket jula inn i Miss Sophies 90 årsdag, og eg har nytt en bedre Irish Coffee til en pose chips, mens Herborg Kråkevik gir meg julestemningen i fleng!

Vårt største håp for jula nå er at korona i løpet av 2022 blir historie, og at alle ellers er friske og raske. Vi brenner også som kjent for Superselma, du kan også gi kreftrammede barn et lysglimt på Vipps nr 77762 om du ønsker det. Og med det vil vi ønske alle våre nære og kjære, venner og bekjente, og ikke minst våre lesere og følgere en riktig så god og fredfylt jul uansett hvordan den feires!

Vi skal prøve å dele mest mulig på snap og instastory julaften, for eg kan ikke garantere blogginnlegg på en sånn dag.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Typisk lillejulaften!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top