Det jobbes hardt for å unngå fall!

Satan så eg glei i morges, like før eg havna rett på ræv igjen! Ble stående i en bredbeint positur og kjempa med livet som innsats for å få samle beina, mens isen og tyngdekraften jobba i mot på høygir. Rakk så vidt dørhåndtaket på Forden, og mens eg karra meg opp falt sekken fra skuldra og ned i albuen så eg igjen mista balansen. Med et fast grep om håndtaket klarte eg å dra meg opp, og fikk endelig satt meg i bilen.

Jaggu godt gjort å huske alt på tredje handleturen!

Ja det ble en interessant start på dagen, men for en gangs skyld fikk eg redda meg inn igjen. Jobben gikk som den pleier, fortsatt med kaffe og munnbind. En dårlig kombo egentlig da eg blir gående å lukte på min egen drageånde, og den oser ikke akkurat av lavendel etter kaffe.

Fikk med alt på én tur, går ikke mer enn ytterst nødvendig på isen!

Etter jobben måtte eg innom butikken og få tak i noen få ting. Enda så nøye vi er med handlelister, så glemmer vi alltid noe til jul. Er jo ikke akkurat den vanlige hverdagskosten som handles inn heller da. Det som forundra meg mest på dagens handletur var at alle butikker her i område er utsolgt for både Lerum, Hansa og Ringnes julebrus, men de fortsetter å si de ikke kan ta inn mer for det er ikke populært nok.

Fikk til slutt raska med meg noe Aass julebrus, den er i det minste rød selv om den ikke er beste erstatter. De siste glemte varene ble til slutt fire tunge poser pluss en firer med Pepsi Max, men nå bør det virkelig holde. Og alt dette pluss sekken min klarte eg med nød og neppe bære over isen og i hus i én vending uten å gli. Da var det bare å grue seg til tur med Tassen!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Det jobbes hardt for å unngå fall!

  1. Sier de at det er grunnen?
    Det kommer ikke mer fordi det er fabrikkutsolgt, det er tomt på lager😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top