Ikke bare sola som snur her!

Denne ræva er ikke så rævva lenger, nå gjør den som sola, snur og blir lysere. Kan det bli bedre? Ja det kan det faktisk. Var litt mer opplagt på jobben i dag. Mange har tatt ferie, og vi andre holder fortet til og med fredag. Kaffen gikk på høykant, så den kaffeslutten må nok atter en gang gjentas etter hjerterytmen å bedømme.

Siden nå sola snur, eller rettere sagt vår plassering på kloden etterhvert kommer på rette sida igjen, er også humøret bedre. Noe som er like godt for humøret er god mat, hvilket Doc sørger for. Det ble svinefileter med potetstappe, stekte grønnsaker og bearnaise til. Virkelig fortreffelig, det gikk på høykant!

Etter middag endte eg i en aldri så liten cowgirlstrekk på sofaen. Har blitt en vane det der, og en sterk pådriver er nok munnbindet. Så klart putter eg det over nebbet frivillig, safety first, men man merker også bakdeler ved å bruke det åtte timer med fysisk tung jobb. Godt det ikke er verre enn at litt søvn og to Paracet kan kurere det. Skulle du trenge flere fås det til en grei pris HER, ja, for vi kommer nok til å få bruk for det en stund til.

Umulig å få et bra bilde med Tassen når det snør, her skal nemlig hvert flak jaktes på!

Da eg våkna i sta og titta ut hadde det jaggu begynt å snø også, kanskje det blir hvit jul likevel? Har ikke lagt seg mye enda, men nok til at Tassen var i ekstase. Under snøen er det stålis utenfor her, til og med Tassen sleit med å holde seg på beina. Glei og snubla, så skikkelig vimsete ut der han prøvde å fange den dalende snøen, men så herlig som han koste seg da! Uansett om man hater snøen eller ei, så er den pen i jula!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top