Gladsak og gjester!!

I dag våkna eg tids nok, dog uten nok energi. Lot det stå til, dro de tynne flisene bak i DETTE strikket som faktisk holder tynt pistrete hår, føyk på jobb og fylte på med kaffi til eg ikke så sur ut lenger, og fikk gjort det eg skulle der. Lunsjen var dagens høydepunkt, ikke fordi jobben var noe negativ, men fordi eg elsker oppattvarma middagsrester. Eg er en enkel sjel, ikke tenk på det. Og da eg seinere stempla ut var energien på topp. Eg har altså jobba meg oppover på sett og vis.

Var velfortjent å slenge rævva ned i sofaen i kveld!

Dagens glade! Kan meddele at eg igjen har snakka med legen i dag, ikke fordi eg er syk, men fordi han er så steike flink til å følge opp at han ringer av og til for å spørre hvordan det går. Stolt som ei høne kunne eg da be om å ikke forlenge sykemeldingen. Ryggen er bedre, og eg føler eg endelig er «på plass» etter sommerens korona. Kjenner på meg at nå bør eg fikse fulle dager på jobb. Ja, altså full tid, ikke full på vin om du skjønner. 

Alt klart for hun som skal sove her, inkludert en liten «mann» i kroken!

Etter jobb har det gått i ett her. Vi får besøk i helga, og da trenger det ikke se ut som Tsjernobyl. Nå som eg har friskmeldt meg selv finnes der ei heller unnskyldning, så det var bare å sette i gang med tørkerull og spylervæske. Planen var å vaske hele overetasjen, men nå trenger for så vidt ingen gjester gå inn på kontoret og soverommet vårt, så det ble med gangen og gjesterommet. Og så har eg gjort klart alt på gjesterommet, inkludert en liten «gjestemann» da.

Må si eg gleder meg max til helga, er ei stund siden vi har vært sosiale med andre enn familien, så det er på tide! Og så har vi gått glipp av mange konserter med Hilljacks på grunn av helsa. Dette blir livat, og gjett om vi skal kose oss! Nei, nå må eg gi meg, farmen er i gang her, vi tales!

 

Snap/Insta

2 thoughts on “Gladsak og gjester!!

  1. Så bara at helsa er på full vei opp og du kan komme tilbake i full jobb 🙂 Ikke noe er bedre enn det!
    Koselig med besøk til helga ja – og farmen venter jeg med å se til lørdagen da C er hjemme fra reise hihihi så ser vi det sammen 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top