Låten vår, nybloggen, og veldedighetsfest!

Ja da har vi hatt «nybloggen» i snart en mnd, og det ser ut til å gå meget bra. Det fine med den er at det finnes ingen som begrenser hva eg kan endre på, så den kan gjøres veldig personlig. Vi har jo prøvd oss frem litt med forskjellige layouts og farger, og har kommet frem til en vi nå liker veldig godt. Nybloggen finner du på DOCOGDASK.NO 

Selv om vi nå har blogg på eget domene kommer vi ikke til å slette denne, vi beholder begge en god stund, for det kan jo være greit å ha en backup om noe skulle skje. Nå er det hovedsakelig på den nye på eget domene vi poster mest, naturlig nok, men vi har valgt å ikke flytte over alle innleggene. Vi har bare tatt med de mest leste, så om dere vil lese gammelt «rusk» om oss kan dere søke her på denne platformen.

Ellers kan vi meddele at 2019 ser virkelig ut til å bli året vårt! Vi har gitt ut egen låt, med en morsom tekst i en beat som passer bra på de fleste fester. Vi har gjort noen fantastisk artige TV opptak, noe vi egentlig har lyst å røpe mer om, men får ikke lov enda. Og vi har mer spennende på gang fremover! Vi setter forresten utrolig stor pris på alle streams og delinger av låten vår. Det var skikkelig kult å få tilbud om å lage sang, og om det skulle bli mange streams kan det være vi lager flere låter! Hør låten vår HER, og vår egen spilleliste til fest HER.

Vi vil også minne om hagefesten vår i sommer, det er fortsatt noen ledige billetter! Kanskje vi får til noen syke overraskelser i år!?! Om du vil bli med på en fullspekket langhelg med fire live band, hønebingo, salgsmartna, og mye mer moro, er det bare å løpe og kjøpe! All info om dette arrangementet finner du HER. Overskuddet vil i år som tidligere, gå til Superselma som jobber for å gi glede til kreftrammede barn under behandling. De har også utvidet så de kan gi glede til barn av kreftrammede foreldre. En sak vi virkelig brenner for altså. 

Skulle det være noe som helst dere lurer på er det bare å fyre løs med spørsmål, vi svarer så klart alle enten her eller i et spm&svar innlegg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top