Noe spennende på gang!

God kveld i stugu! Kommer bare med en liten oppdatering nå, for noe litt artig har skjedd. Man leser gjerne på andre blogger, eller på sosiale media for den saks skyld, at noen skriver at de har vært med på noe spennende, men ikke kan fortelle om det enda. Ja vi vet det er irriterende når noen sier A og ikke B, men sånn er det her nå.

Spennende saker!

Eg fikk en tlf i går, hvilket førte til et tlf-møte i ettermiddag, med både meg og Doc, og en person til. Kanskje ikke noe big deal for enkelte, men vi synes faktisk dette var skikkelig artig, og det må dere faktisk bare vente for få å se selv! Hvor lenge dere må vente vet vi ikke enda, men sikkert ikke mer enn kanskje et par uker.

Ellers har dagen vært helt grei egentlig, Doc har fortsatt litt med trefellingen, og eg har lagt på sofaen. Sliter fortsatt litt med oppblusset i halsen, men denne HER lindrer det verste, så eg ikke føler meg syk. Eg lagde wok etter jobb, og det var jo godt det, men da Doc kjørte for å hente en vedkløyver fikk han plutselig lyst på pizza. Da ble det jo så klart pizza også. Sånn går nu dagan, og i morra er det hælj! Hvordan står det til hos deg da?

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Noe spennende på gang!

  1. Her er det full fart😎😎😎 siste turen for uka og den går til Steigen for å laste laks så tilbake til Narvik og da er det helg🤪🤪🤪🤪 og skal vogna måkes frem så den kan bli flittig brukt 🤠🤠

  2. Her er det helg..Fredag nå 😊 har hatt 3 nattevakter på rappen…jobber på et omsorgssenter 😊… så er godt med avslappende helg før 5 vakter neste uke😍 ønsker dere en flott helg,kos dere og ta vare på hverandre 🥰❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top