Alt om jula, maten og gavene!!

For et etagilde dette er! Ser nærmest høygravid ut her eg sitter med stramt mageskinn på spreng, men eg kan garantere at det verken er jente eller gutt, for denne magen består av ribbe og julegodt. Orker ikke engang mer chips i kveld, og det burde vel si sitt.

Dessert nr to, siden det ikke var barn tilstede.

Julaften ble en nydelig dag med dattera til Doc og svigers på besøk. Dattera hadde med noen nydelige vegisterkaker til seg selv, mens vi andre spiste ribbe. Ja, vi respekterer selvsagt hennes valg om å leve vegansk. Etter middag og riskrem var det pakketid, og gjett hvem som gleda seg mest til det! Nei, ikke meg og Doc, for det var nemlig Tassen. Og litt sånn innimellom tok vi Irish Coffee som dessert nr to.

Tassen hadde lukta på pakkene tidligere og funnet ut at det var godbiter og leker i noen, så han ble villere og villere i blikket for hver pakke som ble åpna. Skulle på død og liv hjelpe alle, skikkelig innpåsliten, og da det var hans tur var han så forsiktig for han trodde han gjorde noe galt. Det var nok Tassen som fikk flest gaver, for han fikk masse tilsendt fra noen meget hyggelige følgere som vi har blitt kjent med.

Den glade hjelper!! Han ble godt sliten etter pakkene da.

Fra Doc fikk eg en parfyme som eg selv fikk penger til å kjøpe da vi var på danskebåten, en eg har brukt lenge, men nå var tom for. Lettvint for både han og meg. Doc fikk en kul kniv fra meg, lagd av en lokal knivmaker, med «Doc» og omriss av Tassen gravert i bladet, og en laks på slira. Passer fint når gutta er på fisketurer. Også resten av gavene var kjempefine, kan fortelle mer om de i morgen i eget innlegg.

Første dag jul er vel den store dagen for julebesøk, så i dag har vi vært hos svigers på middag. Der bugna det av både ribbe og koldtbord, og multekrem til dessert, etterfulgt av julebakst. Umulig å gå sulten fra bordet når det er så mye godt! Alt i alt har det vært en fantastisk flott jul så langt for oss, måtte den bare bli like bra videre!

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top