Mat

2. dag jul, men 3. dag ribbe!

Dagen i dag starta med at vi fortsatt var så og si stapp mett fra i går, så det ble litt sein frokost. Lefse med litt godt julepålegg og rester gikk da på høykant sammen med en dæsj julebrus. Utover dagen har vi putla litt på med opprydding etter julaften, det ble jo en del oppvask etter så mye mat. Og ikke minst rester.

Snaddermat når man er lei julemat, men må spise det opp!

Nå tenkte vi det var på tide med noe annet enn julemat, men med alle disse restene som eg nekter å kaste, måtte vi finne på noe lurt. Google vet alltid svar, så etter noen runder rundt på nettet kom eg frem til en brukbar løsning. Usikker på om Doc var enig, men eg lagde uansett spagetti bolognese med ribbe!

Kutta ribba i små terninger og stekte det først i litt ribbefett. Deretter hadde eg i vårløk og gulrøtter i terninger, sammen med litt hvitløk. Av krydder kjørte eg på med timian og rosmarin, og til slutt hakka tomater spedd med ketchup, og lot det koke sammen i sikkert over et kvarter. Jo lenger jo bedre. Og dette spiste vi sammen med spagetti, logisk nok. Steike godt! Det vil si, Doc spiste ikke så mye, så det spørs hvor smart den løsningen var.

Ellers er det jo den store sofadagen her, vi har sett hele Wisting på Viaplay, og på Netflix så vi Don’t look up! Merkelig film det der, om at ingen tror på forskere når en komet er på vei. Kanskje en god film for konspirasjonsteoretikere? Wisting sto mer til forventningene, er bare fire episoder, så de anbefales å se. Og til dette har vi fråtsa i julegodt og potetgull!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

3 thoughts on “2. dag jul, men 3. dag ribbe!

  1. Hei! Du vant på min bloggkalender i går, hvis du sender meg adresse såkommer det noe i posten asap 👍🏾https://bunnytrash.blogg.no/bunnys-romjulskalender-dag-2.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top