Mat

Gjorde kort prosess i dag gitt!

Dette er en dag eg har vært litt spent enn forberedt på. Det omrokkeres og bygges om litt på jobben, og vi har måttet flydde hele avdelingen. Nå er det jo mye som er konfidensielt på lageret, og det må respekteres. Uten å si mer enn eg har lov til, kan eg i alle fall meddele at eg ble ganske raskt surrete i hode. Forandring fryder bare for den som har bedt om det, men blir omsider bra oss andre.

Logisk nok ble mitt surrehode bare mer og mer surrete av hele greia, så eg ba Doc ta seg av helgehandelen, så skulle eg ordne middagen. Jepp, planen var så klart å bestille mat, for dette trøtte trynet hadde null intensjoner om å krangle med kjøkkenet. Aller helst ville eg bare hjem og legge meg, men klokka viste bare 15 da eg dro fra jobb.

Frykten bredte seg i meg da eg så for meg at dette skulle være eneste snacks i kveld…!

Doc kom hjem med flere poser som eg fikk rydde bort, og forunderlig nok hadde han kjøpt chips med havsalt og eddik! Av og til lurer eg på om han kjøper feil ting til meg med vilje for å slippe unna handling. Vel, eg kom hjem med sushi, det ble maki med crispy duck på oss begge. I tillegg raska eg med vårruller og fritert scampi bare for sikkerhets skyld. Det ligger nok i genene det der, ja frykten for å ha for lite mat altså.

Du gjetta riktig, vi endte opp med rester. Både noen maki og en vårrull, som ble strategisk plassert i kjøleskapet for å ende som kveldsmat. Problemet er at eg sendte Doc ut for å kjøpe ny chips til meg siden han hadde kjøpt feil (han skulle uansett ut og kjøre), og den posen han kom tilbake med, er nå ca midt i fordøyelsen. Da må bare kveldsmaten bytte navn til evt lunch i morgen. Og med magen fylt med Sourcreme & Onion fra Maarud er det vel bare å få seg litt søvn før det begynner å romstere, ja for den chipsen er verdt noen turer på den hvite hest!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Gjorde kort prosess i dag gitt!

  1. Jeg surrer også ganske mye på jobben for tiden,fått års turnus,og jeg klarer ikke følge med,før de har jo bytta møtedag,så da møtte jo ikke jeg opp vettu.Sjefen lo av meg,heldigvis🤗😁Må nok begynne å lese alt av mail og sånn vettu🙈Surrekopp er jeg🙈

    1. Eg surrer vanligvis lite på jobb, men akkurat den flytteprosessen kan gjøre en forvirra 🙈😅 Må finne nye metoder å jobbe på for å effektivisere arbeidet 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top