Avfeid av Ahus

Da eg våkna i morges var motet friskere enn resten. Eg testa kjapt med litt drikke og mat uten hell. Sa fra til sjefen at det hadde null hensikt for meg å jobbe på maten fra søndag morgen. Deretter ringte eg Ahus. Etter å ha blitt satt over fem ganger fikk eg forklart situasjonen, hvorpå legen der avfeide meg. Det var ikke nevnt noe om komplikasjoner i journal eller rapport, så det kunne ikke være så ille. Merkelig svar da Ahus pleier ta ting seriøst. Fikk beskjed om å heller kontakte fastlegen.

Pålagt avslapping!

Greit, eg ringte legekontoret og forklarte det samme der, pluss hva legen på Ahus hadde sagt. Fikk inntrykk av at det ikke var første gang, så fastlegen skulle ringe når han hadde tid. Da han ringte opp igjen var han hakket mer bekymra enn han på Ahus. Eg måtte ta det rolig og ikke anstrenge meg for mye, og ringe tilbake i morgen om eg fortsatt sleit med mat. Ble sykemeldt 100% ut uka.

Da var vi der igjen da gitt. Det lille hintet av toppform sist uke var blåst bort, og eg satt igjen i sofaen med null energi. Her måtte eg gjøre noe, var både sulten og slapp. Skreiv ei liste over ting eg ville prøve å få i meg, og stakk på butikken for å hamstre. Supper, jogurt, proteinpudding, og smoothie. Ting med næring og god gli for sårt svelg.

Nå skal det bli etagilde!

Prøvde det ene etter det andre, men svelget var fortsatt vondt. Det er ikke selve halsen som verker, men litt lenger ned. Kjennes som knivblad blir dratt nedover bringa når eg svelger, samme om det er vann eller mat. Men eg ga ikke opp enda må vite, dette matvraket klarer alltid å få i seg noe på ett eller annet vis. Etter mye om og men kan eg nå skrive hjem om én proteinshake, noen skeier gulrotsuppe og noen skeier jogurt. Sistnevnte var som velur mot halsen, hvilket gjør saken noe enklere.

 

Snap/Insta

3 thoughts on “Avfeid av Ahus

 1. Høres ikke godt ut!😱
  Er en av ulempene med å ta gastroskopi i narkose. Man får ikke sagt i fra om det skjer noe. Jeg endte om med store smerter i nakken/halsmuskelatur fordi operatøren tydeligvis mente han kun manipulere nakken min ekstremt mye siden jeg jo like vel var i narkose. 🤬
  Har du prøvd disse halstablettene som behøver litt nedover? Kan være det behøver litt så du får i deg drikke i det minste!
  I morgen tidlig skal jeg ta innvendig ultralyd av hjertet. Samme som gastroskopi, bare at de stopper i høyde med hjertet og man ikke kan få gjorte det i narkose fordi man må kunne samarbeide med operatøren!😝
  Gleder meg ikke!🙈
  Masse god bedring!🥰

  1. Har jo gjort dette før i narkose uten problemer, men det varierer vel fra lege til lege… Får jo i meg litt om gangen, men er mer bekymra for hva som har skjedd siden de på Ahus nekter for at det er noe.
   Lykke til i morgen 🥰

 2. Har opplevd halssmerter etter gastro selv, gikk over etter par dager.
  Sår hals,vondt å svelge, har aldri tatt det i narkose.

  Håper det er bedre imorgen (idag) så du får i deg skikkelig mat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top