Mat

Glemte noe viktig i dag!

Nå har eg faktisk fått bittelitt skrivesperre, enda eg føler eg har mye å fortelle. Er ikke store greiene kanskje, men nok til at eg ikke aner hvordan eg skal sette det sammen i en tekst. Beklager på forhånd om dette blir rotete, eg bare gjør så godt eg kan, så ser vi hvordan dette blir.

[Tar meg en kunstnerisk pause og dytter en snus i nebbet, mens eg funderer over mitt dårlige ordforråd i dag]

Først må vi si vi er overlykkelige for at Tassen nå ser frisk ut, han leker og herjer, maser ikke lenger om flere turer enn normalt, og er generelt i bra form. Han skal fortsette på antibiotika til og med fredag, vi følger selvsagt alle råd fra Neskollen Dyreklinikk. I dag var han i søppelbøtta på badet og rota, så det er tydelig at han er frisk nok til rakkerskap igjen. En frisk pelsrakker = lykke!

Men, over til en annen sak, de aller fleste på min alder og oppover har vel på ett eller annet tidspunkt smakt eller sett isen Kræsj Pink? Husker en gang da eg var liten og fikk den isen av pappa en sommerdag, han lo og kalla den Kerrs Pink, og synes det var hysterisk morsomt at en is hadde nesten samme navn som ei potet. Eg ler faktisk enda av det, er jo litt snodig at en is er oppkalt etter ei potet.

 

Lettere i sjokk over å ha glemt noe så viktig som relansering av tidenes beste is!

Men denne isen forsvant fra markede i 2012, og mange engasjerte seg for å få den tilbake. Både på Facebook og Instagram har eg sett engasjementet. Og det hjalp! I dag er dagen hvor Kræsj Pink er tilbake i butikken! Men dette klarte eg å glemme. Planen var å stikke innom butikken på vei hjem fra jobb, men det ble altså glemt! Er det mulig å glemme noe så viktig?!? Min favoritt-is gjennom tidene! Leieboeren er heldigvis ute og kjører i kveld, og hun får ikke komme hjem igjen uten en Kræsj Pink til meg, om butikken har noen da. Gleder meg til å smake på herligheten!

Ellers er eg støl som pokker etter trening i går. Det ble hovedsaklig rumpe, bryst og triceps i går, akkurat det eg egentlig ikke skulle trene pga ryggplagene. Men eg kompenserte ved å trene litt rygg også. Er bare litt ivrig på å motarbeide tyngdekraften og få bort grevinneheng, er det feil å tenke sånn for ei kvinne på snart 35 år? Får bli litt mer rygg neste gang da, kanskje i morgen om leieboeren maser.

Du husker vel denne? Nå er den i butikk!!

5 thoughts on “Glemte noe viktig i dag!

  1. Det der er barndomsminner altså! Beste var å få avslutte med tyggisen 😅 Savner både Drillo på isen og den i 4 pk med vaniljeis, sjokolade og kirsebær smak 😊

    Bra tassen er frisk igjen! Skjønte når det gikk såpass med tid at det var noe større inni bildet og bra dere fikk hjelp hos den andre klinikken. Det er som med vanlige leger, ikke alle som tar pasientene på alvor som kan dermed gjøre de verre eller dehydrert som i tassen sitt tilfelle. De fungerer ikke så mye annerledes enn oss mennesker totalt sett når det kommer til sykdom. Desverre kan ikke dyr si i fra hva som feiler de. Uansett, godt å se at alt er på bedringens vei 😊

    1. Ja vi er veldig glad for at de tok inn Tassen på Neskollen. Vi har god erfaring med de fra tidligere, hadde en liten hund med hjertefeil, og da var de virkelig gull å ha. De hjalp han så han fikk forlenga levetiden som frisk og rask hund. Da vi ikke kunne øke mer på medisiner fikk vi en veldig fin avslutning hvor de var flinke med både hunden og oss som eiere ❤️ Vi stoler på de, og kommer nok bare til å bruke de heretter.

    2. Jo, totalt sett fungerer de mye mer annerledes enn oss når det kommer til sykdom, dyrene, det er derfor vi har veterinærer og leger. Apropos😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top