Blodig alvor, og Doc bare lo!

At eg i dag var i ustand og ikke kom meg på jobb tross denne HER, var nok en konsekvens av trefellinga etter jobben i går, men eg skulle uansett innom Ahus i dag for medisin rett i armen. Eneste utfordringen på Ahus ble å finne ledig parkering, ikke nok med at det var kaos av gretne bilister som krangla hver gang noen kjørte, men ei halv rad var opptatt av taxier som bare sto der og venta på tur. Lurer på om dette i hele tatt er lov på en parkering man må betale på.

Nøye planlagt matchende antrekk på Ahus i dag!

Etterpå stakk eg innom butikken for å kjøpe poteter til fiskepinnemiddagen Doc så pent hadde spurt om. Eg derimot, ble mest frista av rotgrønnsakene, og klarte å trumfe gjennom en lapskaus. Vel hjemme begynte eg raskt å kutte opp grønnsakene, og fikk de på kok. Synes det ble litt lite persillerot, og skulle bare nett ha i litt mer, noe eg brått skulle få angre på.

 

Den tjukke enden på rota var så hard at eg la hele min stigende pandemivekt på kniven. Da gikk kniven tvert gjennom både persillerot, tommeltupp og negl! Det var utrolig nok ikke vondt, og lite blod, men kvalmen bredte seg i hele kroppen. Måtte til og med sette meg, dæven så pinglete eg er da! Tror faktisk eg svima av et øyeblikk der, og Doc som prøvde å hjelpe meg med rensing og plaster mens eg stritta i mot, sleit virkelig med å holde latteren tilbake.

Det er faktisk ganske nært en sykemelding dette her! Beklager groteskt bilde.

Det var nok et rart syn, meg som sto på kne og hang over kjøkkenbenken, mens Doc måtte holde meg fast for å stoppe dette kuttet. Joda, etter å ha polstra tommelen og konstatert i fellesskap at eg er alt annet enn tøff angående egne skader, kunne eg omsider kutte resten av den hersens persillerota og pølsene. Lapskausen ble heldigvis mer vellykka enn mine kokkekunster.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

6 thoughts on “Blodig alvor, og Doc bare lo!

    1. Den bildeteksten er nok skrevet litt sarkastisk og ironisk, vet om flere som faktisk hadde sykemeldt seg der. Eg er på jobb nå da, så ingen fare 😂

  1. Oi det så vondt ut 😳 minner meg litt om når lillesøstera mi ringte på FaceTime , hun skrek og hylte at fingeren var amputert. Eg fikk jo panikk og skulle ringe ambulanse osv, fikk kjørt hun inn og det så ca likt ut som dette 😅 god bedring!
    Og ja hun sykemeldte seg i noen uker 😆 kunne jo ikke bruke en skadet hånd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top