Derfor fikk eg tredje dose

Reklame | Hjemmetest

Noe labert energinivå da eg dro på jobb i dag, tenkte det kunne ha en sammenheng med en aldri så liten forsoving, og la ikke mer i det. Skulle uansett bort fra jobben en liten stund i dag, så lunsjen ble frokost i 9-pausen i stedet. Da starta romsteringen i magen vettu, den klementina eg åt i går har lagt og godgjort seg, og var nå klar for opprør.

Påfyll av antistoff

Sånn i 13 tida stakk eg ut en tur, det var tid for tredje vaksinedose. På grunn av crohns går eg jo på den immunhemmende medisinen Infleximab, og det er dermed anbefalt tre doser. Eg er også med i en studie om hvordan medisin og vaksine påvirker hverandre, så da var det jo greit da. Eg hjelper både meg selv og forskning ved å vaksinere meg, tar en for laget vettu.

Visste du forresten at du kan kjøpe hjemmetester for korona? Grei å ha liggende om man er litt snufsete, så slipper man belaste helsevesenet mer enn nødvendig. Hjemmetest finner du HER. De er veldig enkel å bruke.

Etter vaksina stakk eg innom jobben igjen ei stund igjen, før eg kjørte hjem. Her har det skjedd fint lite å skrive hjem om. Etter første vaksinedose ble eg bare svimmel, etter andre dose fikk eg litt skallebank, men etter denne tredje ble eg slått rett ned i støvlene, gitt. Eg har lagt flat med pledd i hele ettermiddag og sovet, og ligger nå med vondt i alle ledd og i halsen. Heldigvis er dette en kjent bivirkning, så eg regner med å bli bedre utover natta eller morgendagen.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top