Med kluten i snuten!

Reklame |

Trøtt som få klorte eg meg fast i puten da eg erindra alarmen i det fjerne i morges. Var for trøtt til å reagere, og sov gjennom fire slumringer før Doc tok krokodillegrepet på dyna. Etter minimalt med søvn var det bare å la meg omfavne av morgenkåpa og tusle ned på badet. På jobben gikk kaffen på høykant, men eg var bare ikke i form. Det var ikke før ørepluggene satte en real støkk i meg at eg kvikna ordentlig til.

Trøtt i dag ja!

De som fulgte med da tlf var ny hadde eg ikke engang åpna fordi eg har jo trådløse, men nå var de trådløse ørepluggene gjort jobben sin, og eg måtte ty til de med ledning. Dette gikk fint ei stund, helt til det plutselig spraka noe forferdelig og det kjentes som noen slo en 2”4 rett i sida på hode. Der var eg våken gitt! Fikk rett og slett skikkelig støt av de, og hadde leamus og vondt i kjeven i et par timer.

Det avgjorde saken, eg måtte uten tvil ha nye. Etter jobb stakk eg dermed innom Kløfta, og rett på Normal. Skulle bare kjøpe øreplugger, de koster nemlig 169kr der, men endte med både neglelakk og appelsinsjokolade. Vel, den får ligge til i morgen, eg skal være flink i ukedagene nå. Ikke fordi eg er tjukk, men fordi vekta går ut over helsa. Nå gidder eg ikke lenger ha vondt og være sliten konstant, og har trua på at mindre å bære gir mindre smerter.

Vel vel, det eg så på Normal var alle de artige julekalenderne, og kom på at eg har jo lovd å dele litt flere kalendere her. Har nemlig funnet mange litt artige og ikke minst fine som eg vil vise dere!

Liker du spennende teer kan DENNE være fin, den er også billig i forhold til mange andre, og har greit utvalg.

Har du ei lita jåledukke som liker Disneyprinsesser kan DENNE kanskje slå an. Den inneholder diverse anheng, hårpynt og litt sånn krimskrams som jenter liker.

Kanskje guttungen vil sette pris på DENNE kalenderen da den kan spilles og lekes med?

Er du ute etter en veldig billig kalender med sminke kan DENNE være fin. Her er mye forskjellig i artige små forpakninger som kan være grei om man vil teste ut nye «looks».

Til de voksne er det sikkert mer interessant med noe man bør åpne etter man har parkert, DENNE kan eg gå god for da den har steike godt innhold!

Eller om du er mer interessert i å trimme hjernen har du garantert tidsfordriv med DENNE. Her finner du 24 forskjellige IQ tester som hele familien kan teste ut.

Med kluten i snuten!

Eg må ærlig innrømme at eg har lyst på alle, men den renta vettu. Vel vel, vet ikke om det er lite søvn, stress, eller ørepluggene som gjør det, men nå sitter eg på dass med papir i nesa og prøver å stoppe neseblod. Da er det vel på sin plass å ta kvelden her tenker eg!

 

Snap / Insta

One thought on “Med kluten i snuten!

  1. Mindre å bære og mindre sukker i kroppen er godt! I allefall når man har prøvd det ut, og ser det funker…. og at det sklir ut av og til det gjør det – for det er jo så mye godt av søtt og salt og you name it… lag deg en fin fredag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top