Merkelig lørdag!

Omg! Holder på å klikke for meg her. Begynte på nytt på genseren i går, men måtte rekke opp fordi eg beregna for lite tråd. Etter fjerde forsøk i dag hadde eg mer enn nok tråd, og kunne endelig begynne å strikke. Dette gikk jo greit det, første omgang straks ferdig, og antallet går ikke opp med vrangbord enda eg har telt over ti ganger. Hva er det som skjer med denne genseren? Vil den ikke bli strikket eller? Eg juksa! Ja, du leste riktig, eg strikka sammen to masker, for nå rekker eg pokker ikke opp igjen! Da er vi i gang!

Bare litt oppgitt!

Men det er ikke bare eg som gjør rare ting her. Doc fant ei oppskrift han ville prøve til middag, så han saumfarte kjøleskapet for ingredienser og satte i gang på kjøkkenet. Etter mye romstering, og diverse delikate odører, kom han og satte seg i stua med et glis. Maten sto i ovnen og han var spent, men sa ikke hvorfor før det var ferdig. Oppskrifta hadde han funnet på Tine kjøkken, og da var det fryktelig merkelig at det ikke var noe form for saus! Makaroni, kjøttdeig, grønsaker og ost. Men ingen saus.

Og så ovenfra og ned vettu, hater det!

Tørreste pastagratengen vi har spist, skulle tro det var slankemat vettu, men da vi dynka det i ketsjup og dressing var det helt greit. Men pleier ikke Tine ha oppskrifter med masse fløte og styr? Ikke her tydeligvis! Etter mat skjedde det ikke så mye her, vi har vært i rar form begge to her. Eg har styrt med denne hersens genseren, og vi har glodd på TV med alt for mye godteri på bordet. Maskorama satte i gang de små grå, og vi er like forvirra som en fjert i en korgstol her vi sitter. Har du noen tanker om hvem de kan være?

Snap / Insta

2 thoughts on “Merkelig lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top