Doc er borte og vi venter besøk!

Er det virkelig bare tirsdag? Jaja, kanskje like greit. Vi får besøk fra Vestlandet til helga, så det er greit å ha god tid til å ta huset. Og så må eg få malt ferdig siste strøket i jacuzzirommet, det fikk eg jo ikke gjort i går heller. Forresten så har eg glemt helt å fortelle dere at Doc har stukket av igjen, ja altså han er på jobb i Sandnes noen dager, så da har eg og Tassen huset for oss selv. Helt greit nå, for formen har virkelig vært opp og ned.

I dag klarte eg først å forsove meg til jobb fordi eg sov så utrolig dårlig i natt. Føttene verker fortsatt etter i går, og i tillegg så har eg reagert på noe mat eg fikk i meg i går. Siden eg denne uken likevel skulle ta de vanlige blodprøvene i forbindelse med medisinene eg går på, kunne eg dra litt tidligere fra jobb, få tatt blodprøver, og så reise hjem til sofaen. Men først måtte eg vente en halvtime på legekontoret, for eg hadde så klart tatt feil av lunsjtider der.

Litt varmt på Tassen kanskje

Hjemme var det kaldt, faktisk ikke mer enn 17 grader inne, så her måtte vedfyring til gitt. Eg kan bare si det med en gang, eg er skikkelig dårlig på å fyre i peisen uten tennbriketter. Skikkelig dårlig! Det som måtte til i dag for å klare å antenne veden var kanskje litt utenom det vanlige, men det gjorde susen. Starta med 4 telys, krølla noen gamle regninger over, og noen spinkle vedkubber øverst. Joda det ble fyr, og nå er det nesten for varmt.

Med god fyr i peisen kunne eg lage meg en enkel middag og innta sofaen, det ble verken taco, a la capri eller grandis i dag. Og ja, Tassen fikk lufteturen sin før dette. At bikkjer er medisin er ikke noe tvil om, for etter at Tassen fikk sin daglige dose pelskos var både formen og humøret mitt bedre. Dermed fikk eg tatt kjøkkenet, litt støv og noen vinduer også. Med fyr i peisen, blodprøver tatt, og litt husarbeid unnagjort, tenker eg at vi er i god rute til helga. Og jaggu nærmer Doc seg ferdig med jobben i Sandnes også, så vi gleder oss til å få besøk til helga! Følg med på snap og insta for fortløpende oppdateringer om vi får gjort alt vi skal!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top