Skylder på snusen – indirekte!

Det gikk veldig greit på jobben i dag, litt trøtt, men hadde mye energi da. Wrapsene eg «preppa» mandagen var fortsatt god i dag, og eg er forresten spent på om de holder til i morgen også. På slutten av dagen begynte føttene å verke, men akkurat da eg tenkte det var bra eg hadde handla for hele uka kom eg på at eg var tom for snus.

Sendte mld til Doc og spurte om det var mer vi trengte på butikken, og joda, det var det selvsagt. Da ble det en liten handlerunde. Stakk innom Kiwi og raska med det eg hadde på lista, og tror du ikke det lå klementiner i massevis der da? Eg klarte ikke å gå forbi dette, og plukka med meg både klementiner og masse annen frukt.

Åh du gylne herlighet!

Nei, vanligvis tåler eg ikke klementiner så bra, eller noe sitrusfrukt for den del, men nå er det lenge siden eg har smakt det, og magen har vært meget bra ei stund. Tenkte det var verdt et forsøk, og testa ei etter middagen. Guuud så godt det var da!!

Kjente ikke noe med en gang, men etter en stund kom smertene som ei ildkule i mellomgulvet. Utover kvelden fortsatte smertene nedover og ble til luft. Mens andre med crohns har løs og sur mage, må eg for det meste slite med flatulens! Vel vel, da sitter eg her da og småfjerter. Sjarmen med crohns!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top