Karantenelivet dag 2

I går kveld forverra formen seg betraktelig igjen, sleit med å få i meg pølser og Pepsi max, noe som vanligvis er «tegnet» mitt. Får eg ikke i meg noe så godt, da er eg sjuk. Feberen steig litt også utover kvelden, men nådde ikke helt kokepunktet. Konkluderte med at dette må være ett av to; enten korona, eller den vel så kjente, og like frykta, manneflonsa (manneinfluensa for dere som ikke snakker strilamål).

I dag våkna eg, til Doc’s store begeistring, uten stemme. Da han spurte hvordan formen var fikk eg bare ikke til å svare, så eg ga en enkel tommel opp, eg var jo i live da. Eg sto opp og fresha meg bittelitt, fikk på meg klær og tok en svelg Sanasol. Dytta i meg denne teen HER, som gjorde underverker for stemmen, til Doc’s fortvilelse.

Var passe nervøs for denne testen i dag!

Alt var klart for en koronatest, men bare ti min før eg skulle kjøre begynte magen å romstere noe kraftig. Det er jo typisk. Kom meg raskt på dass, og var så på vei til denne berykta testen. Må bare få benytte anledningen til å takke alle som jobber med testing og ellers det som omhandler pandemien, dere gjør en viktig jobb!

Hvordan testen gikk kan du se på video både på fb og TikTok nå, fikk jaggu filma hele testen. Og fysj så ubehagelig det var, det er ingen myte at den nesetesten er vond. Tipper en utskrapning av hjernen ville være det mest nærliggende å sammenligne med.

Testestasjonen på Jessheim, var heldigvis ikke lange køen.

Ellers har eg fått i meg ei lita pølse og ei skål med graut i dag. Doc er så snill og lager mat som ikke er vond å svelge, eller så hadde han nok bare fryktelig lyst på graut i dag. Det kan også være en kombinasjon der. Grauten var uansett god, og nå er feberen tilbake også, litt nærmere kokepunktet. Vel vel, det burde være god nok unnskyldning til å slippe å gjøre mer i dag, og bare ligge under pledd på sofaen resten av dagen mens Doc traver rundt og disker opp for meg!

 

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top