Karantenelivet dag 3

Nå begynner det å bli litt stusselig i sofaen her. Formen er mye den samme, foruten litt kvalme er det ikke store forandringen her i huset. Noe spenning er det jo, nesten så vi vurderer å vedde på prøvesvaret bare for underholdningsverdien. Hva tror du det blir?

Driver å sjekker helseappen hele tida her, men ingen resultat enda i skrivende stund. Lover selvsagt å fortelle så fort det er klart. Har jo fundert litt på dette, mulig eg er veldig seint ute, men samme hva svaret blir vil det være både positivt og negativt samtidig. Er testen negativ vil det være positivt for meg, og omvendt. Hvorfor heter det egentlig positivt når man får påvist en sykdom?

Ellers tror eg Doc kjeder seg noe fryktelig nå, han gjør alt han kan for å få litt oppmerksomhet. Akkurat som en liten unge. Plutselig smeller det i veggen, og han står og flirer i håp om at han klarte å skremme meg. Og i mellomtida sitter han og scroller på TikTok så eg nesten blir gal av å høre på de videosnuttene.

Dette var visst ikke populært!

Det har forresten være spennende å se God Morgen Norge disse dagene da, lenge siden sist eg så det. Alt Wenche lager frister, men nå som smaksløkene svikter føles det liksom bortkasta å bruke tid på sånne måltider. Fikk også litt dårlig samvittighet da eg spiste sjokolade i sta, Doc mente det var som å kaste perler for svin siden eg ikke kjente smaken likevel.

 

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

One thought on “Karantenelivet dag 3

  1. Tipper du ikke har korona,alt er ikke korona!Både jeg og mine 2 voksne barn har testet oss,negativ prøve på alle 3😁👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top