Karantenelivet dag 4; Testresultat!

Altså først må eg bare få sagt at det å vente på testresultater på korona er noe av det mest nervepirrende eg har vært med på. Har ikke vært redd for selve koronautbruddet, men alle disse seinskadene skremmer mye, og tanken på om eg kan ha smitta andre med dette, selv om eg har vært så nøye med disse HER.

Er så nervepirrende å vente!

Siden Doc har testa seg tidligere i høst, og vi har holdt oss oppdatert siste 9 mnd, visste eg at eg kom til å trenge helseappen, så den var lasta ned og klar alt i høst. Den begynte eg litt overivrig å sjekke samme kvelden som testen ble tatt, og har fortsatt å sjekke med jevne mellomrom siden. Og nå fikk eg jaggu svar, testen viste NEGATIV med store bokstaver! Årets mest positive ord!

Dette var en fryd å se!

Men! Det betyr ikke at eg kan dra på jobb enda. Alle med symptomer lignende korona må fortsatt være i karantene til man er 100% symptomfri, selv med negativ test. Det betyr at eg fortsatt må være i karantene, men hvor lenge, det er det bare halsen min som avgjør.

Joda, selv om eg nå må være i karantene på ubestemt tid kan i det minste Doc dra på jobb og i butikken, og eg slipper bekymre meg for om eg har spredd noe smitte eller får seinskader. Det er en stor lettelse som eg skal feire med en heftig Thanksgiving middag, Doc har nemlig planlagt kalkun i dag, noe vi begge gleder oss skikkelig til. Vi er jo begge takknemlig for at testen var negativ, så det kunne ikke passa bedre!

 

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top