Karantenelivet dag 1

Reklame | iDeal of Sweden

Da eg våkna i dag var eg litt rar i formen, ja litt sånn uten om det vanlige rar. Siden eg hadde sovet dårlig tenkte eg ikke noe mer over det. Morgenrutina gikk som smurt, fikk vaska meg og pussa tenner før eg kledde på meg og dytta i meg både medisin og Sanasol. Lunsjen gjorde eg klar i går, så det var bare å ta med og kjøre. På jobb ble formen bare verre, så eg bestemte meg for å snakke med sjefen, hvor vi ble enige om at eg skulle dra hjem og ringe korona tlf.


Da eg kom hjem fra jobb lå det pakke i posten til oss! Det var flere varer fra iDeal of Sweden som vi bestilte sist uke. De har jo så mye fint til mobil tlf, og nå som vi begge har nye iPhoner trengtes litt nytt tilbehør. Og det passer fint nå som eg er i karantene. Akkurat denne uka er det Black Week, og vi har fått gleden av å dele ut rabatter også! Bruker du koden «docogdask» får du intet mindre enn 55% rabatt på hele nettbutikken til iDeal of Sweden! Det gjelder bare denne uka, så her kan du gjøre unna en del gaver!

Kult deksel da, ser ut som silke! Og den ringen var genial!

Vel hjemme kom eg omsider gjennom den korona tlf, og fikk time alt i morgen tidlig. Har forresten sett mange som lager en slags karantenedagbok med symptomer og hva som skjer med kroppen, og det hørtes ikke dumt ut. Det kommer eg til å gjøre også, men spørsmålet er; vil dere at eg skal flette karantenedagboka mi inn i blogginnleggene? Nå får eg ikke svar på test før evt torsdag, og den kan like gjerne være negativ, hvilket eg krysser fingrene for.

 

Formen i dag har uansett forverra seg litt ut over dagen. Fått litt smerter i føtter og hender, hodepine, trykk i bringe, og enda tjukkere i halsen. Fikk i meg godt med mat, og både te og Pepsi Max går på høykant. Ikke noe alvorlige greier her altså! Bare spent på hva testen vil vise, kryss gjerne fingrene for meg dere også!

 

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

2 thoughts on “Karantenelivet dag 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top