Glemt jobb og arbeidsskade!

Glad og lykkelig kunne eg i dag våkne av en Tass som sto og bjeffa isteden for å bite meg i ei tå eller en pupp, han har nemlig blitt så tjukk at han ikke orker å hoppe opp i senga. Alle i husstanden utenom Tassen selv var raskt enige i at her må det strakstiltak til, så nå er det diett på bikkja. Selv har vi gått ned i vekt under denne pandemien, så vi er jo godt fascinert over at bikkja har blitt så lubben. Vi har bare bytta mellommåltid med frukt og disse HER, og kutta ned på brus.

Videre ned trappene tenkte eg at denne søndagen skulle bli så fortreffelig bra, for eg tok julevasken i går, og hadde ikke noe eg skulle ha gjort. Denne gode følelsen ble brått revet bort i det eg reiv opp badedøra, der fikk eg nemlig øye på både støv, smuss og tannkremrester. Eg hadde glemt å vaske badet! Hvordan kunne det være mulig? Eg må ha vært for opptatt med det velfortjente vinglasset i går.

Mangler bare et tynt snødekke nå!

Du kan si det sånn at eg datt litt i do. Humør og viljestyrke var ikke til å finne igjen, men etter at Doc stekte egg og bacon som vi tulla inn i lefser steig i det minste humøret igjen. Eg ble sittende i sofaen og mote meg opp, mens han var ute og sjekka noen koblinger på julelysene. De lyser forresten veldig fint opp nå.

Da var det på an igjen da…

Svigers kom innom en tur ut på dagen, med hjemmelagde smultringer, og med ett var både energinivå og humør på topp igjen. Da de dro var det bare å fate tak i spylervæske og tørkerull, og sette i gang. Dette gikk for så vidt greit, helt til eg skulle ta dusjen. Den må gjerne skrubbes med makt for å få bort såperester, fettlag og kalk, og da klarte selvsagt undertegnede å druse hånda rett i ene dørhåndtaket så det sang gjenklang i veggene.

Nei så ser det ikke så alvorlig ut da, men det var gysla vondt (og verker fortsatt i skrivende stund)

Dæven så det skulle verke, og så mye blod som kom fra det mikroskopiske kuttet da. Her måtte det plaster til. Doc viste medfølelse ved å finne en Biltemasvamp, sånn med bilshampo i, og da skulle du sett forskjellen! At vi ikke har kommet på det før?!? Heretter kommer vi aldri til å vaske dusjen med noe annet i alle fall! Og omsider kunne eg sette meg godt tilbake i sofaen med Pepsi maxen min og nyte resten av denne søndagen i ro og mak.

 

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

2 thoughts on “Glemt jobb og arbeidsskade!

  1. Biltemasvamp du,🤣,gjekk da på dusjdørena òg? Altso sånn at du fekk vekk kalkbelegg på dørane?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top