Skikkelig irriterende bivirkning!

Nok en tåelig grei dag her, hvor eg våkna uthvilt da Tassen vekka meg. Problemet var bare at han la seg til å sove på puten til Doc, og da sovna eg og. En time seinere våkna vi begge to, for da kom Tassen på at han egentlig skulle si fra at frokosten var klar. Nytta ikke å ligge lenger når Tassen hadde mat i tankene, så vi labba ned. Det vil si, Doc måtte hente Tassen og bære han ned de livsfarlige trappene.

Har vært ganske så bra i bringa i dag faktisk, men likevel vært forsiktig med maten. Blir jo nesten traumatisert av flere uker med smerter etter mat vettu, det setter seg i hode. Livredd for å få vondt igjen. Men det positive er at vekta er stabil da, hopper ikke rett opp igjen til utgangspunktet så fort.

Tilbake til puberteten av denne medisinen!

Fikk jo pakke fra Blivakker fredagen, og lovde å vise frem resten i pakken i dag, men eg har helt glemt det. Tar det en dag eg har tid og husker det. I dag har eg nemlig vært travelt opptatt med tre ting; ligge på sofaen, kvalitetstid med Tassen, og prøve å gjøre noe med disse kvisene eg får av Jorveza (smeltetablettene). Tassen var glad og lykkelig for kloklipp, men hata meg litt etter børstingen. Ingen skal ta pels fra han nei!

Det var disse kvisene da, fått flere store vonde kviser, og haka og nesa var dekka av svarte porer nå. Skikkelig frustrerende at alt som hjelper mot sykdom også skal ha disse fordømte bivirkningene. Du har sikkert fått med deg at eg driter litt i synlige skavanker, men disse kvisene er vonde, dessuten følte eg meg ferdig med kviser før eg fylte 20. Det ble derfor den peel of maska HER i kveld, den tok ikke alt, men det har nok med medisinen å gjøre at det sitter litt dypere.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top