Fordi eg fortjener det!

Reklame |

Først vil eg takke for alle fine lykkeønskninger, superfine tilbakemeldinger og varme omtanker i det siste, det gir så mye motivasjon til å kjempe videre, dere hjelper meg å stå opp og dra på jobb om morgenen. Det er ca 4,5 uke til eg skal få svar fra legen, da får eg vite om det blir utprøving av en annen biologisk medisin, så eg er jo litt spent.

Eg SKAL kose meg når eg vil! Dette er ikke vann, skål!

Formen driver og hopper opp og ned her, varierer fra time til time. Regner med det har mye å si om eg er uthvilt eller sliten. I går var formen helt rævva, mens i dag våkna eg opplagt og uten smerter. Doc som sliter med fibromyalgi er i samme båt, så vi prøver å fordele gjøremålene her. Han vaska soverommet og støvsugde oppe, mens eg tok noen maskiner med klær og støvsugde nede. Da var løpet kjørt for begge to.

Eg fikk pakke i går! Spennende selv om eg har bestilt alt selv!

Glemte forresten å fortelle at eg fikk pakke i går! Det er ikke ofte eg shopper, men Blivakker har lansert kundeklubb med mye rabatter. Da måtte eg snope litt vettu. Siden eg har vært mye dårlig og sliten unna eg meg denne HER, den reduserer ringer og poser under øynene, og virker faktisk. Kjøpte også litt sminke (forteller i morgen), og eg gjorde det kunststykket å bestille feil neglelakk! Ville ha den HER, men bestilte den HER. Hjernetåke sa du? Jaja, fargen vokser på meg, er den på bilde med vin.

Middagen ble en ostesnitzel på polarbrød, fikk nesten i meg alt, så det går oppover. Utover kvelden var det film og snacks, og selv om eg ikke har smerter er eg forsiktig, nettopp fordi eg er livredd for å få tilbake smertene. Prøvde meg litt frem med litt chips. Fikk ikke vondt, men det bråstoppa plutselig som det ikke var plass til mer. Da ga eg blanke i godteri og fant meg heller et glass vin, det er lørdag og eg SKAL kose meg! Doc har lagt seg, så skål mine venner!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Fordi eg fortjener det!

  1. Synes det var fin neglelakk jeg. Bruker vanligvis turkis selv, men har lurt på om jeg har en rød i skapet her, for vil matche brillene og håret mitt 😀 Håper du får en fin dag <3

  2. Ja det er dette med å ta det med ro og være bitte litt føre var…. jeg har gått på en smell med all ivrighet her på disse kanter… og nøkkelen er ro 🙂

    Lag dere en fin søndag begge to 🙂 Samle krefter til nye dager!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top