Tenk at vi begge glemte dette!!!

Reklame |

På ingen måte opplagt sto eg i dag opp til ei ny uke, og med tanken i bakhode om at det blir ei kort uke fikk eg akkurat nok mot til å dra meg på jobb. Sliten som et uvær, men ute var det fint vær, dette blir nok en grei dag, tenkte eg. Med spor av startvansker fylte eg kaffekoppen med drivstoff og satte i gang arbeidet, og før eg visste ordet av det var dagen over.

En liten gave må til, trenger ikke store greiene.

Nå lyste dieselmåleren, eg visste eg måtte fylle selv om føttene kjentes som piggtråd. Det var ikke verste prisen, så eg trossa piggtråden og sto til tanken var full. Da eg skulle lage en tidig TikTok-video av «Ikke for å skryte, men eg har akkurat fylt full tank» kom eg brått på hvilken dato det var! Dæven, eg og Doc har pokker meg bryllupsdag i dag! Vrengte direkte fra ST1 og inn på Extra’en like ved, og grebba med noen melkehjerter og lovehearts før eg kjørte hjem.

Vi var tidenes flotteste brudepar, om eg så må si det selv!

Doc hadde som ikke hadde sett TikToken ble meget overraska av gaven, for han hadde jaggu glemt datoen han også. Jepp, her er vi i rute, like surrete begge to, kler hverandre virkelig! Dagen ble feira med enkle burgere og litt godteri til dessert, ikke noe stor ståhei siden det ikke er rundt tall. Vi regna oss ut til at det må være sju år nå siden vi gifta oss 23.05.15, det kalles visst ullbryllup. Får strikke meg noen ullsokker som matcher de grønne han fikk da.

Gjett hvilket øye eg har nye maskaraen på da, er stor forskjell fra den gamle!

Ellers har eg omsider fått testa maskaraen eg kjøpte hos Blivakker, link til den er HER. Er fine briser i kundeklubben! Ikke for å pynte meg for Doc, men fordi eg var nysgjerrig. Den lovde gull og grønne skoger, eller lenger vipper, hvilket er greit for mine er nærmest ikke-eksisterende. Eg som sjelden tror på sånt tok den gamle maskaraen på venstre øye, og den nye på høyre. Forskjellen var merkbar! Eg er dritfornøyd, og har nå funnet ny favoritt etter å ha brukt samme merke i 20 år!

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Tenk at vi begge glemte dette!!!

  1. Gratulerer! Bruker aldri å skrive her. Men nå fortjente dere litt oppmerksomhet. Feir kjærligheten dere som kan! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top