Hyggelig med baktanke!

Jaggu har dette vært ei produktiv helg gitt, ja, og avslappende samtidig selvsagt. Ikke det at vi har gjort så mye spennende, for det har regjeringa satt en stopper for, men vi har gjort mye fornuftig. Som for eksempel at eg ikke sto opp før langt ut på formiddagen i går, det synes eg er fornuftig.

Doc hadde spart et smørbrød til meg, et sånt med to skiver, ost og skinke mellom, stekt i mye smør i steikepanna. Dritgodt, kjenner bare fettet flyte utover i kjeften når man tygger. Etterpå satte eg på en klesvask og tok en dusj, litt enkel hygiene kan være smart selv om man bare skal være hjemme. Tok på meg denne komfy kjolen HER, er som å kle på meg et pledd, og var klar for å gripe en lat lørdag!

En liten belønning var å fortjene i kveld!

Etterhvert begynte Tassen å mase om at han måtte drite igjen, så Doc kom med en omtenksom ide. Han kunne gå med Tassen så eg skulle slippe å fryse, eg kunne heller varme meg på støvsugeren. Greit! Eg rakk å støvsuge hele huset, henge opp klær og skifte på senga. Var nok nøye planlagt fra hans side dette her ja. Menn har en tendens til å ha baktanker når de frivillig tilbyr seg å gjøre noe.

Rakk akkurat sette på ei ny maskin med klær før eg datt helt i do og sovna på sofaen. Før du ler for høyt, å dette i do er bare et uttrykk for når energien fordufter. Resten av kvelden ble eg liggende på sofaen og halvsove, så Doc måtte henge opp de klærne.

I dag sto eg opp mye tidligere, så vi spiste frokost sånn nesten sammen. Doc og Tassen hadde vært ute og sjekka ståa, og var nå bekymra for all snøen her ute. Spås mildvær til uka, så da vil 20-30 cm snø bli veldig tungt og klumpete. Også her fikk han lurt meg i arbeid.

Ikke triveligste aktivitet vi har gjort sammen. Nok snø nå.

Gutten har vond rygg og skal helst ikke anstrenge seg eller løfte tungt, og eg? Nei eg var bare normalt lat og sliten. Vi gikk ut og begynte å måke i hver vår ende, han med naboens snøskuffe og eg med snøspaden. Vi tok hele gårdsplassen pluss kosta begge bilene, og dermed sparte vi inn 10 min lenger søvn i morgen tidlig. Jaggu godt å få det gjort!

Kvelden ble som vanlig tilbrakt på sofaen, nå med kakao etter overdose frisk luft, så nå er vi forhåpentligvis klare for ei ny uke her! Hvordan har din helg vært?

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top