Sikker slankekur!

Så kom aldri denne sommerkroppen sånn som planlagt, men vinterkroppen er da godt vedlikeholdt. Nå har eg nok ikke prøvd så hardt å slanke meg akkurat, det har gått i mye feit mat og chips. Men eg ser det jo fort når eg går på vekta da, at noen tiltak kanskje må gjøres. Det har gått sakte men sikkert oppover. Nå er eg jo ferdig med cellegiften, og energien kommer snart snikende, så det burde være mulig for litt mosjon snart. Så er det dette med maten da, det er verre.

Nå holdet dietten!

Det kan være at eg nå får en pangstart på dietten. Altså hver sjette uke får eg jo fortsatt biologisk medisin intravenøst, og når det minker på medisinen sånn før ny infusjon, så hender det at betennelsen i fordøyelsen blusser opp. Det har det gjort denne gangen. Før gårsdagens infusjon rakk betennelsen å nå munnen min, hvilket resulterte i tidenes største blemme på tunga. Det verker i halve hode, er vanskelig å snakke, og enda verre å spise. Ja det er virkelig heftig, nesten like farlig som en pjusk mann!

De siste dagene har det dermed blitt betraktelig mindre mat på meg, og absolutt ikke noe chips eller godteri. Eg har merka det allerede at buksa ikke er like trang i dag, og målet er jo å faktisk få plass til stilongs under arbeidsbuksa. Det er ikke plass helt enda, og nei, eg nekter å gå opp i størrelse. Nå satser eg på at denne blemma på tunga varer lenge nok til at både stilongs og bukse passer før jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top