Gladmelding på sykehuset!!

Hei og hopp! I dag må være årets beste lillelørdag altså, og hvorfor, det skal eg fortelle. Dagene starta jo som vanlig med at eg reiste på jobben, men i dag skulle eg bare jobbe tre timer, for eg hadde time på Ahus igjen. Det var igjen tid for IBD-infusjon. Den får eg jo hver sjette uke intravenøst mot crohns. 

Medisintid, er ikke så verst å sitte her.

På Ahus må eg alltid møte en time før medisinering for å få tatt alle blodprøvene, og for at de skal kunne få svar før de setter medisinen. Og etter blodprøvene stikker eg alltid innom kiosken for å kjøpe meg noe snacks, i dag ble det en liten sjokolade og iskaffe. Satte meg på en benk mens eg spiste og titta på folk som hasta forbi, av og til er det veldig behagelig å bare ta det helt lugnt blant alle de som har det travelt.

På IBD avdelingen kom eg inn litt før tida, og de var raske med å sette i gang medisinen. Tommel opp for sykepleierne der. Eg spurte om å få snakke med lege, men da det ikke var noe lege tilgjengelig i dag, stilte ene sykepleieren opp. Vi tok en prat om min generelle helsetilstand, og eg fortalte om utfordringene med lite energi og kvalme. Kvalmen kommer av cellegiften som eg har tatt hver onsdag i ca 11 mnd nå. 

En god venn

Sykepleieren ringte min gastrolege og fortalte hva eg hadde sagt, og etter at de hadde diskutert litt var det klart. Eg kan endelig slutte på cellegift! Denne er det vanlig at man går på i ca ett år for å gjøre kroppen mer mottagelig for den andre medisinen, og nå er altså kroppen min klar for dette. Det skal bli en sann fryd å slippe kvalme hver onsdag, og få tilbake en del av energinivået mitt. I tillegg fikk eg endelig tatt influensavaksine i dag. Da gjenstår det bare å høre hva hjertespesialist sier neste uke!

Snap / Insta

6 thoughts on “Gladmelding på sykehuset!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top