Liten oppklaring og Strømkonkurranse!

Reklame |

Siden 90 % misforstod i går, skal vi oppklare dette her litt. Gårsdagens innlegg handla om at flere store aktører bytter nå ut navnet jul med vinter, innlegget kan du se HER. Som sagt var det bare ET ENKELT eksempel, men for å unngå lignende misforståelser igjen dropper vi å nevne aktørene. Det som var poenget er at når ordet jul blir bytta ut med ordet vinter så mange steder, vil det bli politisk korrekt å si; Vi skal drikke vinterøl og vinterakevitt til vinterribbe i vår vinterpynta stue, og gå rundt vintertre med vinterstjerne i toppen, mens vi synger Glade vinter, o vinter med din glede, og andre sanger om vinternissen.

Klikk HER for en nydelig vinterengel, HER for lekre vinterkrus til vintergløggen, eller HER for et søtt vinterkakefat.

Så til dagen i dag da, det har egentlig ikke skjedd noe veldig spennende. Eg har vært på jobb, og eg har hatt podcast på øret i nesten hele dag. Blitt helt hekta på TrueCrimePodden. Altså det er så mye syke ting som har skjedd i verden, og det er faktisk ganske interessant å høre om diverse kriminelle hendelser og hvordan de har blitt løst. Det er også lærerikt.

Takk for turen!

Ellers er vår siste dag i syden i denne sesongens Charterfeber i kveld. Uten å røpe for mye kan vi vel si at det var den morsomste dagen! Doc hadde med strømhalsbånd, så det kan være moro å få med seg, og det ble et etagilde uten like. Skulle du gå glipp av det ligger det gratis på Viafree fra i kveld kl 20.30, om eg ikke tar helt feil nå. Vi takker for denne turen, det var en veldig fin ferie!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top