På stigende rus!

Våkna ikke fullt like tidlig i dag som i går, men derimot uthvilt. Tassen var ivrig på å få mor opp som vanlig, og det var bare å adlyde etter 10 min diskusjon. Det ble ikke store frokosten da ingen av oss var særlig gira på det, så Doc tok seg noen skiver før han rusla ut i garasjen. Eg ble liggende som et slakt på sofaen i bare ei sånn HER med eg glass sjokomelk. Den til Tine lettmelk er faktisk ikke så verst, og smører greit i halsen.

Etter å nærmest ha råtna bort i sofaen lurte eg i meg jogurt før eg deretter rusla i dusjen. Du vet du er slapp når dusjen blir et helsikes styr, og du må ha pause etter sjamponering. Det merkes nok på bloggen også at energien mangler og kreativiteten uteblir. Det får så være enn så lenge, eg er i det minste på bedringens vei nå. Når man har gått sulten i fem dager er det som å være full på rødvin, og får man i seg mat er det som en shot tequila for hjernen!

Tre små biter sjokolade gjorde også susen, men det ble ikke mer da det ga litt syre i bringa.

Da Doc begynte å tenke på middag ville han ha koteletter med potetstappe og duppe til. Eg var litt usikker siden eg vet hvor mye han krydrer både kotelettene og duppa, men da var han så snill å finne frem ei steikepanne til hvor han freste opp to grillpølser til meg, sånn at eg ikke skulle få i meg alt det krydderet. Han er jaggu god da!

Eg fikk i meg ei pølse og noen gafler stappe til middag, og litt vaniljeis til dessert. Den var bedre for svelget enn pølsa, men ut på kvelden tok eg likevel andre pølsa. Følte meg jo godt rusa! Fortsatt litt vondt å svelge, og synes det er veldig merkelig at Ahus nekter for at noe har skjedd når eg enda har vondt fire dager etter. Hatt gastroskopi mange ganger, både med og uten narkose, og aldri opplevd denne smerten så sterkt før.

 

Snap/Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top