Vokter så blodet spruter!

Noe bedre humør i dag, men smertene vedvarer, om ikke verre. Litt usikker på hvordan eg kom meg på jobb i morges, men brått sto eg da der, med kaffe i ene hånda og to Paracet i andre. Så mest ut som eg hadde gjort i buksa når eg gikk, samtlige ledd og muskler lot til å hate meg. Tok kontakt med fastlegen for å høre om det er noe vi kan fikse, og svaret ble delvis sykemeldt og legetime om to uker. Greit.

Ble full dag i dag, og da eg stempla ut kjørte eg rett hjem til vår kjære sofa. Middagen ble som i går, knekkebrød på Doc og lomper med pålegg på meg. Doc har fått gjort mye ute i dag, og var nok like sliten som meg. Han har gravd kabel til flaggstanga, ja, klart vi må ha strøm i den. Kan jo tenkes at det kommer julelys i den, eller bobiler som trenger strøm. Og så har han fått opp halve stanga. Eg foreslo disse HER for å få resten opp, men ble nedstemt med hoderisting.

Fikk omsider roa ned vaktbikkja etter en mindre skade!

Doc fortsatte litt ute etter mat, og Tassen løp mellom døra og vinduet over sofaen. Da det hørtes motordur utenfor tok Tassen fullstendig av. Han kom i godt driv, sidelengs gjennom kjøkkenet, i stillestående spurt på parketten før han endelig fikk tak og gjorde et byks opp i sofaen hvor eg lå, og rett opp i vinduet. Det eg ikke merka før det begynte å svi var ei skikkelig flenge på leggen, det var det han traff da han hoppa opp i sofaen.

Ingen større skade enn at et plaster fra Superselma stoppa det, og eg kunne lage oss litt god kveldsmat. Det var dette med å være sunn da, så eg tok en både hatet og elsket klassiker fra 90 tallet. Kinakål, tomat, paprika, agurk, ost, purre og Thousand Island. For å få i oss litt protein, og for å i hele tatt få salat i Doc, stekte eg kylling med masse godt krydder, så det ble en slags kyllingsalat. Nydelig! Resten av kvelden ble tilbrakt i vater med Farmen på skjermen.

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top