Formen skyldes skyhøyt prøvesvar!

Jaggu var dyna tung i morges, det ble en hard kamp for å klore meg ut av senga. Det hadde vært frost ute i natt, så eg løp ut i den alt for korte morgenkåpa for å starte opp Forden. Da fikk eg se en politibil borti veien her, tro om de hadde lest RB i går? Lokalavisa har nemlig skrevet om DETTE blogginnlegget mitt som omhandla svinkjøring på Lundsletta, så kanskje politiet tar oss seriøst?

Gårsdagens papirutgave av RB

Kom meg på jobben så fort morgenstellet var unnagjort, og hadde det ikke vært for at kaffeautomaten strålte i mot meg, hadde eg vurdert å snu og dra hjem. Batteriet mitt lader seg ut like fort som en tre år gammel iPhone for tida, men like før lunsj fikk eg en tlf som skulle gi meg svar på hvorfor eg har vært så dårlig og slapp i det siste.

Gastrolegen ringte fra Ahus, han hadde fått svarene på mine siste prøver fra før påske, en sådan fekalprøve. For de som ikke vet, det er kort fortalt en driteprøve. Hos friske ligger verdiene på under 50, men hos crohnspasienter er den forhøya. Eg pleier ligge på 500-700, men nå viste siste prøven litt over 4000. Det er en ekstrem økning, men legen var imponert over at eg var på jobb. Det var altså ikke hjertefeilen som var årsaken.

Blir jo mye sofatid når batteriet flater ut

Før man dytter meg full av slanger både i gap og i bak, må vi ta kontrollprøver. Må forsikre oss om at det ikke var noe feil på den siste prøven. Derfor var eg på Ahus i dag, og eg skal inn igjen en dag til uka. Det er ikke akutt alvorlig, eg har det helt greit, men det fine er at sånt blir oppdaga raskt, og at eg høyst sannsynlig kan fikses.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Formen skyldes skyhøyt prøvesvar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top