Fikk viktig påminnelse av sola!

Det var deilig å starte dagen en time seinere enn vanlig. Nå var det tid for siste av de åtte timene forsikringen hadde bevilga meg til kiropraktor. Dette var jo i hovedsak på grunn av øresus, og den avtok faktisk noe under behandling. Nå etter påske har det begynt igjen å skurre og pipe som en ulært fiolinist i utakt med snøen på et gammelt TV selv om nakken er fiksa, så da er eg vel bare sliten.

Vel, da får det bare være med hele susingen, er jo verken vondt eller farlig dette her. Dro på jobben etter endt behandling, og der var det litt roligere i dag. Er ofte mindre travelt første uka etter påske, og det passer meg midt i blinken nå. Fikk gjort litt andre ting, og koste meg med kaffen, før turen gikk videre til Kløfta.

Sol på meg!

Nå som sola her steikt noen dager fikk eg brått en påminnelse, eg har jo vitiligo, altså samme hudsykdom som Michael Jackson. Eg har noen flekker uten pigmenter, men det finnes ikke farlig så lenge eg er forsiktig i sola. Dermed blei det en svipptur innom senteret på Kløfta, for eg måtte ha en ordentlig solkrem. Det ble denne HER, for det merke har eg brukt i alle år, og er til å stole på. Og en sånn HER bare fordi eg ikke finner den gamle fra i fjor.

Bilde fra i fjor sommer hvor du ser litt av vitiligo’en på bringa mi.

Etterpå var det rett hjem hvor eg vrengte av meg fillene og hoppa i shorts og singlet raskere enn du klarer å si sommer, for så å smøre meg godt med nyinnkjøpt solkrem. Nå skulle sola virkelig nytes! Veksla mellom å strikke og å bare slappe av uten briller i håp om å jevne ut neseskille, men uten hell der i dag. Gikk bedre med strikkinga enn nesa. Fortsatt tydelig og jevnt skille der, men våren er enda ung, eg har god tid til å enten bli kvitt det, eller få mye større skille!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top