Smerter etter undersøkelsen

Som forventa ble natta lang, og med nøyaktig null minutters søvn var eg ferdig dusja og klar da Doc sto opp kl 6. Slapp jo å forsove meg da. Satt klar i sofaen og mimra tilbake til de glade fjortisdager da døgning var spennende og moro, da vi satt oppe hele natta i sånne HER uten en bekymring i verden, mens eg nå ikke kunne fatte at eg en gang digga det. Det som var mest spennende i natt var om eg rakk en dusj mellom doturene. 

Det obligatoriske sykesengbilde, klar for action!

På vei innover var det litt kø, men vi rakk det greit. Det vil si, eg løp inn mens Doc kjørte videre på noen ærender. Ble møtt av en travel gjeng, de dreiv å flytta litt på avdelingene, så eg fikk seng på en annen avdeling. Der fikk eg den tradisjonelle lange skjorta og en vakker shorts med åpning bak, og fikk det på meg i en fart. Følte nesten eg hadde glidd rett inn på Granka i dette antrekket da det minna om tunika og tights.

Det gikk ikke lange tida før eg kom inn. Der fikk eg en spray som bedøvde halsen, og heftig sovemedisin i armen, og borte ble eg. De kunne sikkert ha gjort hva som helst med meg, men eg stoler jo greit på fagfolk da, og lot det stå til, de skulle bare ta koloskopi og gastroskopi. Eg våkna i toppform, og da de etterspurte formen kunne eg stolt svare «som tre Jack og cola». De flira og sa det var bra. Etter ei stund spurte de igjen, og da eg svarte «som én Jack og cola» trilla de meg tilbake til første rommet.

Her på ca tre «Jack og cola».

De så ikke noen merkbare forandringer, og da det ikke er mulig å teste for long covid ble det ikke dratt noen konklusjon i dag. De sa bare at det sannsynligvis var long covid som gjorde det. Etterhvert fikk eg gå, og gikk da rake vegen ned på Narvesen, nå skulle eg ha MAT! Kjøpte ei ekstra stor ostepølse og rusla ut på parkeringen hvor Doc nå venta.

Synes det var litt rart at den pølsa ble så vond å svelge, men fikk trua den ned. Hjemme titta vi litt på TV før eg slokna fullstendig, litt usikker på hvor lenge eg sov, men trengte det virkelig. Da eg prøvde å spise ut på kvelden var det komplett umulig. Nå er det så vondt i bringa at ikke engang spagetti glir ned, og det er litt uvanlig. Hatt gastroskopi mange ganger, men aldri med sånne smerter etterpå. Fortsetter det i morgen ringer eg Ahus, må jo ha mat!

 

Snap/Insta

6 thoughts on “Smerter etter undersøkelsen

  1. har opplevd selv det med hals å mage etterpå, og fikk til svar det kunne være at når de var med slange der at det hadde irritert slimhinnene. men det lureste er nok å ringe Ahus. det er så herlig å følge deg, du deler akkurat som det er, uten filter.
    stoooor klæm

  2. Riktig god bedring, og håper det kommer seg fort i hals/svelg. Kjenner igjen den higen etter mat når man har hatt undersøkelse og fastet i forkant. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top