Oppdatering fra kosekroken!

Jess, da er vi direkte inne fra ramma. Her er vi åpen og ærlige, og de som synes akkurat dette blir for mye info må tenke over om det kan være de som gjør det så vanskelig for mange å ha slike sjukdommer. Det er nemlig dritt nok fra før, om det ikke skal være ekkelt og tabu i tillegg. Vi er ganske så mange med diverse fordøyelsessykdommer, det er ikke så unormalt.

Rett fra kosekroken!

Grunnen til faste og tømming er, som nevnt i forrige innlegg, at eg skal undersøkes på Ahus i morgen. Eg gruer meg ikke til selve undersøkelsen, men til å sitte halve natta på dass, og å måtte møte opp så tidlig som 07:30. Morgener er sjelden det beste en med crohns vet, så det å stå opp tidlig etter lite søvn blir nok det verste.

Nå kommer ikke eg til å merke stort uansett, for eg får koloskopi og gastroskopi i full narkose. Før fiksa eg det greit uten, men etter en hendelse der slangen butta i halsen, og flere holdt meg nede så det hele ble traumatisk, har eg ikke klart det. Synes uansett det er helt topp å ikke vite hva som skjer, og ikke merke noe. Det morsomme blir jo selve innsovningen og oppvåkningen, det er alltid litt merkelig, og faktisk moro.

Doc har sagt seg villig til å kjøre meg, så den delen er i boks. Han har noen ærend han kan få unna i mellomtida, to fluer i en smekk der. Så er eg bare glad det er Narvesen på Ahus, for etter undersøkelsen skal eg ha den feiteste ostepølsa de har liggende, helst med bacon rundt og overlast av ketsjup og sennep! Gud eg er sulten nå!

 

Snap/Insta

4 thoughts on “Oppdatering fra kosekroken!

  1. Lykke til! Får nesten hetta av å lese om at slangen butta i hasen ,og de holdt deg nede..for en grusom opplevelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top